Beoordelingen van Friet van Oost Amsterdam

Recente recensies

5.0
Cindy
2 juni 2023

prima eten weer, hele aardige service gerichte mensen, blijft een aanwinst voor de buurt!

Joey
25 mei 2023

Top kwaliteit!! Zeker aan te raden om eens te proberen.

Denny
24 mei 2023
HjS
23 mei 2023

Vriendelijke mensen en lekkere patat!

Carla van der Meer
22 mei 2023

Geweldige friet! Meer zout, minder zout, geen zout... alles kan. Bestelling precies op tijd klaar. Hulde!

Paula
19 mei 2023

Zoals altijd was het eten weer heerlijk en precies zoals online doorgegeven. De bestelling werd op het afgesproken tijdstip door een vriendelijke bezorger afgeleverd.

Bjorn
19 mei 2023

Prima was eerder als gepland

Aniella
13 mei 2023

Na een eerste goede ervaring nu een mindere. Kan gebeuren maar de prijs kwaliteit loopt zo wel ver uiteen. Ondanks de belofte van goed hete friet was deze lauw. Jammer want ik weet hoe deze smaakt als hij wel goed heet is. Geen bestek gekregen wel voor betaald. De salade kan pittiger en er zat slechts een ienimienie blokje avocado in.

IL
13 mei 2023

Keurige service. Bestelling kwam later, maar netjes gebeld met uitleg en excuus. Drankje gekregen voor ongemak. Uitermate netjes.

J.glotzbach
11 mei 2023

Veel te laat

Reina
4 mei 2023

De lekkerste kip& kipsate van Oost. En friet natuurlijk! Vriendelijke bezorger.

Han
24 april 2023

Weer dikke prima ... We rijden er vanuit Oostelijk Havengebied graag voor naar de Fizeaustraat

Anja
22 april 2023

Zoals altijd kwaliteit top!. Vandaag ontbrak helaas de bestelde appelmoes. Verder alles perfect in orde ook op tijd.

Pien
21 april 2023

Heerlijke frietjes weer, en niet hoeven wachten, stond al klaar, super!!

Jan
14 april 2023

Alles naar wens! Fijn dat er ook zo veel vegetarische keus is.

Daan
12 april 2023

Was weer genieten! En de Poke bowls zijn een heerlijke gezonde variant

Ingrid
12 april 2023

Heerlijke poke bowls en snelle bezorging!

Omer
7 april 2023

De medewerker is attent, integer en eerlijk. Ben zo blij dat er dit soort mensen bestaan! Dank!

Anke
5 april 2023

Niet heel tevreden. Ik had kleine patat besteld, 'gewoon' gefrituurd, niet doorbakken oid dus. Het leken wel aangebrande droge stokjes die ik kreeg. En ik had een losse croquet besteld, maar kreeg hem met een broodje. De vorige keer bij een online-bestelling zaten er geen sausjes bij, daar heb ik toen maar niets van gezegd, maar nu neem ik het maar mee in mijn beoordeling.

Martijn
2 april 2023
Matt
29 maart 2023

Wederom lekkere friet!

Wim vermeer
25 maart 2023

Friet was niet zo lekker als normaal. Beetje slapjes, terwijl ik juist doorbakken had besteld

Wasima
21 maart 2023

Al een paar jaar favoriete friettent van mij en m’n kindjes! Echt de allerbeste van heel Amsterdam!!

Pien
18 maart 2023

Alles weer even lekker!!

Alexandra Tolentino
15 maart 2023

Super snelle jongens en aardig 😊

Simone
12 maart 2023

De lekkerste friet van Amsterdam! Goede snacks en supersnelle bezorging. Altijd zeer vriendelijk en servicegericht.

Ingrid
5 maart 2023

Als altijd prima friet! Wij zijn fan van Friet van Oost!! Alleen wat te vroeg bezorgd waardoor de friet koud was toen we konden gaan eten:(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heike
17 februari 2023

Lekker, vriendelijk, top

shariar
15 februari 2023
Sylvia
14 februari 2023
Ingrid
8 februari 2023

Weer heerlijk gegeten!

Sander
6 februari 2023
RD
2 februari 2023

De lekkerste friet van Oost

Fam. Ruiter
30 januari 2023

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Helaas ontbraken de bestelde sausjes bij beide porties frites (afhaal).

Reactie van Friet van Oost

Beste familie Ruiter, erg vervelend als de bestelling niet compleet is zowel voor u als voor ons. Onze excuses hiervoor. Ik zal apart een mail naar u mailen met een passende oplossing. Groet, Friet van Oost

Fred Kuijpers
30 januari 2023

De hele kip was wel aan de kleine kant dit keer. Verder alles naar wens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stijn
29 januari 2023

Eten was lekker maar de truffel mayo die ik erbij had besteld was er niet bij

Reactie van Friet van Oost

Beste Stijn, onze excuses voor het ongemak. Ik zal een aparte mail versturen met een passende oplossing. Groet, Friet van Oost

Jelle
29 januari 2023
anja
12 januari 2023

De poke bowl zalm was weer super!. Geweldig dat jullie bezorgtijd iedere keer klopt.

Cora
9 januari 2023

Heel vreemd dat als je 2 kleine friet en 2 middel besteld dat alles in in 1 grote zak gedaan wordt omdat ik niet heb aangegeven dat alles in aparte zakjes gedaan moet worden. Dit was voor mij helemaal nieuw en ik ben vast niet de enigste Misschien is een beetje meedenken wel klantvriendelijk. mvg Cora

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Friet van Oost

Beste Cora, sinds enkele maanden doen wij alle frietjes in 1 zak. Ook als je meerdere maten friet bestel. Dit doen wij vanwegen verpakking verspilling tegen te gaan. Tot nu toe zijn de klanten daar juist heel blij mee. Vindt je dit toch onhandig geef dit dan aan bij de bestelling dan zullen wij de frietjes apart verpakken. Wij gebruiken nu ook geen frietbakjes meer vanwegen sauzen dat uit de bakjes kunnen lekken. Met vriendelijke groet, Friet van Oost

Coen Terlien
9 januari 2023

De patat als altijd weer geweldig. Bestel hiernaast altijd de chicken chunks, deze waren deze keer weer echt veel te klein en nog steeds maar zeven, erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Friet van Oost

Beste Coen, we hebben sinds enkele maanden weer de “oude “ Chicken Chunks van de leverancier geleverd gekregen. De maten kunnen wij helaas niet bepalen wel hebben wij de porties van standaard 5 stuks naar 7 stuks verhoogd. Ook ondernemers hebben last van verhoogde inkoopprijzen waardoor onze marges onder druk komen te staan., hiervoor graag uw begrip. Groet, Xandra

Sander
28 december 2022

Top friet! Men staat altijd voor je klaar

David
24 december 2022

Heerlijke friet en snacks

albert spijker
24 december 2022
Astrid
14 december 2022

Echt de lekkerste friet, daar kan geen airfryer tegenop. De halve kip en berehap waren ook erg lekker.

Anja
9 december 2022

Het is zo fijn om te weten dat als je bij jullie besteld het eten altijd goed is.mijn complimenten

Anne- Miek
7 december 2022
Pien Defoer
5 december 2022

Heerlijke friet, en hoef nooit te wachten. TOP

Jan
3 december 2022

Het was weer prima. Alles precies zoals besteld en de kip is echt heerlijk!

Pamela
27 november 2022

Lange tijd dat ik echt zo lekker patat heb gegeten. Alles was netjes verzorgd!

Sabrina
21 november 2022

Heerlijk gegeten, lekkere malse gegrilde kip met zoete aardappelfrieten en een giga smakelijke hamburger! Bezorging is altijd keurig en snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
19 november 2022

We hebben weer genoten van een gebraden kippetje. Goed van smaak, sappig en super. Dank je

Jan
18 november 2022

Jammer genoeg komen de keuzes die we maken niet altijd goed over. Er zat wél tomaat op de hamburger en wél pittenmix op de salade terwijl aangegeven was dat dat juist niet moest. En helaas was de bestelde (en betaalde) curry nergens te bekennen bij de frikandel. Dat kan beter mensen!

Sylvia Willems
17 november 2022

Altijd lekker, makkelijk te bestellen en bezorging top 😁

Roos
12 november 2022

Snelle vriendelijke bezorging en het eten was heerlijk

Alexandra
7 november 2022
B. Sluijter
5 november 2022

Lekker eten, maar de satésaus bij de Mexicano ontbrak, daar heb je dan wel voor betaald, maar niet gekregen.

Reactie van Friet van Oost

Beste Meneer/mevrouw Sluijter, Door de drukte is het bij ons ontgaan, onze excuses hiervoor. In een aparte mail stuur ik u een oplossing. Met vriendelijke groet, Friet van Oost

Daniele
5 november 2022

Zeer tevreden over zowel eten als de bezorging. Love

Wil
1 november 2022

Alls goed en lekker. Friet mag ietsje warmer afgeleverd worden

Moos
28 oktober 2022

Altijd geweldige friet hier, zeker een aanrader

René bruinsma
24 oktober 2022

Wat ik besteld heb en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RsB
22 oktober 2022
Willem
21 oktober 2022

Altijd top!

René bruinsma
16 oktober 2022

Keurige bezorger en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niek
15 oktober 2022

Top en snel bezorgd

Ingrid
14 oktober 2022

Altijd super verse en warme friet! Top👍👍👍

Hans
13 oktober 2022

De beste friet van Amsterdam. Elkekeer weer

albert spijker
13 oktober 2022

prima kwaliteit, uitstekende service.

Helmer
9 oktober 2022

Voor de eerste keer iets besteld en we waren positief verrast dat de frieten warm en knapperig overkwamen. Goede verse frieten en de snacks waren heerlijk en goed warm. Snelle en vriendelijke service. Volgende keer gaan we hun andere producten proberen. We zullen zeker weer eens bestellen!

Lisette Klok
9 oktober 2022

Als altijd was de friet weer ontzettend lekker! Blij met deze frietzaak in de buurt. Maar misschien zou de friet niet standaard in de mooie papieren tas meegegeven moeten worden. Dat scheelt weer bomen, en afval!

Janze
9 oktober 2022

Altijd keurig op tijd en bestelling is zoals gewenst. Top!

Jan
8 oktober 2022

Heel jammer dat het hamburger broodje is veranderd. Voorheen altijd een zeer smakelijke Italiaanse bol, nu kreeg ik een wat kleffig maisbroodje met sesam en daar ben ik ook al niet zo'n fan van. Hopelijk is het eenmalig. De kippendijfilet is trouwens nog steeds heerlijk!

Wim
7 oktober 2022

De heerlijkste friet zoals altijd en een super malse kip!

Joke Hagedoorn
2 oktober 2022

Ik ben een tevreden klant

Albert Rechterschot
30 september 2022

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Moose
29 september 2022
Astrid
26 september 2022

De friet v Oost is echt super lekker.

Remco
22 september 2022
Anja
21 september 2022

Een prima kwaliteit en snelle bezorging

M den uijl
16 september 2022
Milja
14 september 2022

Super lekkere poké bowl !

Brinkman
11 september 2022
Hans
7 september 2022

De lekkerste friet en kip!

PD
5 september 2022

Zoals we gewend zijn. Alles weer heerlijk!!

Maura
2 september 2022

Beste friet ooit bij de beste tent ter alle tijden!

Danijel Bonacic
28 augustus 2022

Duurder meer dan uur, kip was op en eenmaal Hier was het koud. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

tom
24 augustus 2022

De zoete aardappelfriet is erg lekker. En lekker veel vegetarische opties. Dikke 10

Demi
9 augustus 2022

Altijd snel, lekker & aardige bezorgers. Een favoriet

Robert Duizend
30 juli 2022

Uitstekende en vreselijk lekker eten! Niet alleen de vermaarde friet is niet te versmaden maar ook de vers bereide Mini Pokémon Bowls zijn heerlijk!

Ernie
30 juli 2022

Ik vond de satesaus echt veel te veel sambal inzitten, helaas. De rest, de patat en kaaskroket waren prima.

Erwin
28 juli 2022

Wederom top! De moeite waard om er voor om te rijden.

Eveline
27 juli 2022

Was weer heerlijk, heel snel bezorgd en eten nog goed warm.

natascha
27 juli 2022

kroketjes waren te vet gefrituurd naar onze smaak

Julia
27 juli 2022

Altijd Super vriendelijke service!! EN snelle bezorging! Weer heerlijk gegeten!

Ruby
24 juli 2022
David
23 juli 2022

alles was heerlicious

Cindy
21 juli 2022

Snelle bezorging, had een halve kip menu; lekkere kip, heerlijke zoete aardappel frietjes en ook nog verse salade erbij. Zeker voor herhaling vatbaar!

Simone
16 juli 2022

Vriendelijke en snelle service. Heerlijke verse friet!

Paul
15 juli 2022
Mandy Soons
14 juli 2022

Hallo! Deze review is niet bedoeld voor publicatie want wij zijn hartstikke fan van jullie. Gister hadden we alleen een minder goede ervaring, precies met een huis vol gasten. 1) ik had twee zakken grote friet besteld. De zak die ik kreeg was in mijn ogen 1 grote zak, maar het bleken er 2 in 1 te zijn. En dus echt te weinig voor ons gezelschap. Een vorige keer had ik juist veel te veel besteld. Is het een idee om per portiie te vermelden voor hoeveel personen het is? En dan.. de bitterballen dreven in een enorme bodem mosterd. Waardoor ze niet meer in de smaak vielen bij de kinderen. Scheisse, want die moesten nou net eten. Het is een beetje een zeur mailtje dit, maar jullie vragen om feedback. Onze bestelling was er gister heel snel, maar misschien een beetje tè. Nu was het niet helemaal naar tevredenheid. Maar wel met de hartelijke groeten! Mandy

Remco
13 juli 2022

Top en precies op tijd.

Reina
11 juli 2022

De lekkerste kip , kipsaté en friet van Oost

gerard
3 juli 2022

gewoon weer lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coen Terlien
3 juli 2022

Ik had om doorgebakken frietjes gevraagd en eentje niet aangevinkt en kreeg helaas alles in één zak. Daarnaast hebben we een langere zwarte haar in de saté aangetroffen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Friet van Oost

Geschte heer Terlien, Ddoor de drukte hebben wij de notitie over het hoofd gezienn. Een haar in het eten is natuurlijk zeker niet hoe het moet, wij gaan hier nog beter opletten. Om u tegemoet te komen zal ik de 3 producten vergoeden aan u, binnen enkele dagen ontvangt u het bedrag op uw rekening. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Friet van Oost

Fred Kuijpers
25 juni 2022
Julia
24 juni 2022

Super lekkere verse Pokebol en de friet zoals gewoonlijk top! Bezorging snel en vriendelijk.

Hans
23 juni 2022

Via mail op de hoogte gehouden over de bezorgtijd, 👍 Eten was heerlijk, goed warm, aanrader

Jonas
22 juni 2022

Vorige keer was er iets verkeerd gegaan met bakken. Dat is perfect opgelost. Netjes gebeld en we hebben het geld terug gekregen. Deze keer was het gelukkig weer helemaal lekker.

Reina
18 juni 2022
Benjamin
17 juni 2022

Top!

Kai
17 juni 2022

Top!

Cristina
15 juni 2022
PD
11 juni 2022
Pien
6 juni 2022

Heerlijke zoete aardappel frietjes

Benjamin de Wilde
2 juni 2022
Fred Kuijpers
28 mei 2022
Krystle
28 mei 2022

Het was weer lekker! En snelle bezorging!

Molenaar
28 mei 2022

Alles op tijd en lekker!

Lindsay
25 mei 2022

Friet van Oost is betrouwbaar, elke bestelling klopt en de levering is altijd vlot. Het eten is warm en je krijgt voldoende saus. Ik ben fan!

Michael
24 mei 2022

Erg lekker, goede service!

Coen Terlien
20 mei 2022

Jammer van de chicken chunks weer. De chicken chunks zijn nog steeds niet de oude, de nieuwe zijn best oké maar een stuk kleiner dus iets meer dan dat zou wel zo eerlijk zijn voor die prijs

Patty
18 mei 2022
David
15 mei 2022
Tom
15 mei 2022

Super als altijd!

J. De Heer
14 mei 2022
Dries
11 mei 2022
Andrea
7 mei 2022

Helaas niet gekregen wat ik had besteld. Ik had 2 zakken friet maar kreeg één halve zak en de kip burgers klopte niet met de sauzen die ik gekozen had

Reactie van Friet van Oost

Beste Andrea, door de drukte kunnen wij helaas de verkeerde producten in de verkeerde tas stoppen want jouw specifieke saus op de burger heb ik nog zelf gemaakt. Maar jouw feedback neem ik zeker mee bij ons volgende werkoverleg. Ik zal je apart even bellen voor een passend oplossing. Groet. Team Friet van Oost

Lisette
7 mei 2022

Elke keer weer blij met zulke goede friet in onze buurt.

Patty
5 mei 2022

Erg lekker eten, lekkere sate en poke bowls ook. Eten was nog goed warm en op de aangegeven tijd bezorgd.

Vincent
1 mei 2022

Ik heb besteld via de website. Ik vroeg om niet doorbakken patat. Ik kreeg flink doorgebakken, lauwe patat. Bediening is altijd vriendelijk, kwaliteit is wisselend.

David
24 april 2022

mijn complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
22 april 2022

Al merdere keer besteld. Steeds snelle levering, alles warm en echt lekker. Prima kwaliteit!

Debora
21 april 2022

Lekker poke bowl en snel geleverd!

Gerrit
19 april 2022

Binnen no time heerlijke friet en kip, warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
19 april 2022

Voor het eerst poke bowls besteld. Heerlijk vers en smaakvol alles. En fijn de verschillende maten,groot en klein.

David
18 april 2022

Alles is heerlijk! Er miste alleen een rundvlees burger die ik had besteld, teleurstellend.

Reactie van Friet van Oost

Hi David, helaas hebben in de drukte jouw burger in de verkeerde tas gedaan. Wij gaan je bellen voor een passende oplossing.

Merel
17 april 2022

Helaas was de kip niet helemaal gaar. Maar voor de rest altijd lekker eten!

Reactie van Friet van Oost

Hi Merel, wij hebben net een nieuwe Grill machine waarbij wij nog niet helemaal goed kunnen inschatten hoe of wat. Wij gaan je bellen voor een passende oplossing.

Loreen
16 april 2022

Zo als altijd hebben we weer heerlijk gegeten

Sidney Hartog
9 april 2022

Friet van oost werkt met eerste klas producten die eerlijk worden bereid. 👍

Jane
7 april 2022

Eerste keer besteld: super lekker! Goede frieten, heerlijke saté, pokébowl en loempia’s. Gaan we zeker vaker bestellen!

L
6 april 2022

Wat een heerlijke hamburg had niet verwacht dat het zo groot was zat gelijk vol en de kip is altijd lekker

Pien
3 april 2022

Zoals altijd, weer een heerlijk kroketje en niet hoeven wachten

Ellen
30 maart 2022
Garcia
30 maart 2022
Fieke
28 maart 2022

Jammer dat men de gevraagde plakjes kaas vergeten was, net als de standaard citroen mayonaise. Het eten is echt prima maar jammer dat er regelmatig wat mist bij een bestelling.

Valentijn
26 maart 2022

Garnalenkroket was heerlijk maar was squashed als één aangereden egel 😳

Vincent
26 maart 2022

Eten was er snel en goed warm. Zeer lekkere friet. Alleen de satésaus was net iets te lang verwarmd, toch zeker een aanrader.

Eva
25 maart 2022

De frietjes waren wat hard en had om niet door gebakken gevraagd… normaal zijn ze lekkerder. Kroket was ook leeg gelopen. Heel jammer

Natasja
25 maart 2022

Zoals altijd heerlijk. Een tip, de garnalen kroket, viel voor de 2e keer uit elkaar. Het lijkt alsof de temperatuur van het olie niet juist was of de tijd van bakken te kort.. de buitenkant was zacht en niet krokant.

Kelsey
22 maart 2022

Eten was prima! De bezorger had echter het verkeerde adres, waardoor de bestelling te laat (en koud) aankwam.

Chantal Homan
20 maart 2022

Zoals altijd top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Myrna
18 maart 2022

Altijd goed en vriendelijke bezorging

Sebastiaan
14 maart 2022

Heerlijk krokante frites, saté van de grill echt top

Olaf
13 maart 2022

De beste friet van het hele Oosten! En alle andere windstreken. En een leuke toko.

Jan Wijnhoven
13 maart 2022

De mini Pokébowls zijn echt supervers met lekkere dressing en de vegatarische varianten van frikandel en kroket zijn ook top. Zo kun je nog eens gezond snacken! Bedankt :-)

Coen
10 maart 2022

Altijd zeer tevreden over de bestelling maar deze keer waren de chicken chunks ondermaats. 2 van de 5 waren zeer klein en ze waren allemaal te lang geprepareerd en daardoor erg droog helaas. Altijd een dikke tien maar deze keer een 5je

Reactie van Friet van Oost

Beste Coen, We hebben helaas tijdelijk vervangende Chicken Chunks gekregen omdat de gebruikelijke niet voorradig zijn. Wij moeten inderdaad controleren hoe groot de stukken Chunks zijn, bij kleinere stukjes hoort natuurlijk 6 of 7 stukjes toegevoegd te worden. Dit is helaas niet goed doorgedrongen bij enkel van ons. Ik zal je morgen even bellen voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Friet van Oost

huub
10 maart 2022
Herwin
7 maart 2022

heerlijke patatjes met pittige satésaus met smeuïge bamischijf. We haalden het op en het was klaar toen we aankwamen. Zo doorgaan hoor!!

Pien
6 maart 2022
Sophia Uneputty
28 februari 2022

Goede service en lekker eten.👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
26 februari 2022

Satésaus was heerlijk maar iets te vet. Kaassoufflé had wat langer gebakken mogen worden, beetje bleek en slap.

Rob Huizeling
26 februari 2022

Super

huub
25 februari 2022
Elisabeth Tupamahu
24 februari 2022

Verse friet moet dikker want dan komt de smaak van versheid beter tot uiting.

Marco
22 februari 2022

Heerlijke poké bowls! En een vergissing - zoete aardappel i.p.v. de bestelde gewone friet - werd meteen rechtgetrokken.

Anne Bonsen
21 februari 2022

Voor de tweede keer friet besteld, ik vond het wederom heel teleurstellend. de smaak is goed maar ze kwamen koud/lauw en hadden een taaie bite. Echt jammer.

Jut en Jul
13 februari 2022

Heerlijk

klant watergraafsmeer
13 februari 2022

Supersnel bezorgd en lekker.

Verburg
12 februari 2022

Het was erg lekker, en was er ook best snel. Helaas kreeg ik niet alles dat ik besteld en betaald had.

Reactie van Friet van Oost

Beste heer Verburg, Ik zal morgen contact met u opnemen en doornemen wat u niet heeft ontvangen van ons. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Friet van Oost

Jut en Jul
11 februari 2022

Echt allemaal SUPERLEKKER! Chapeau!!!!!!!!!

Jut en Jul
10 februari 2022

Top

David
10 februari 2022

Snacks waren weer als vanouds goed en lekker. De friet was te hard en ietwat droog, dat is wel eens beter geweest. Bezorging was wel top, lekker snel.

Mira
9 februari 2022

Super snacks!

M
7 februari 2022

Snelle bezorging en goede kwaliteit friet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eveline
30 januari 2022

Ambachtelijke kipsaté (met satésaus) - naam van het product - besteld en er zat helemaal geen satésaus bij.

Reactie van Friet van Oost

Hi Eveline, doordat je geen saus hebt aangeklikt gaan wij ervan uit dat je geen saus wilt. Waarschijnlijk omdat er standaard saus bij zit heb je gekozen voor geen saus, voor de volgende keer hoef je dus geen keuze te maken bij sauzen en gewoon op bestellen drukken.

Olaf
29 januari 2022

Lekkerste Friet in Oost! Ondanks het harde werken rond etenstijd een hele positieve vibe.

Rekie
29 januari 2022

Friet was lekker. Hamburger: vlees ok, broodje echt te slap/slof. Even toasten, zou ik zeggen.

Martin
29 januari 2022

Dit keer opvallend veel kleine harde stukjes friet. Was een training voor gebit, maar zal de bedoeling niet zijn. En 19 uur besteld, verwachte bezorging 19.50 uur. Om 19.55 uur mail update: ‘bezorger is onderweg’. Is geen 10 minuten rijden. Vast met zeer grote omweg, aflevering 20.30 uur… Geen goeie beurt.

Linda
27 januari 2022

Alles was nog super warm, heerlijke verse frieten, lekkere snacks en snelle en vriendelijke bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Kiki
27 januari 2022

Super snelle en vriendelijke bezorging, erg lekker eten. Vooral de zoete aardappel friet was erg lekker! Het brood van de kipburger was wel heel koud, dus die hebben we zelf even opgewarmd.

MM
24 januari 2022

Lekker

Ingrid
21 januari 2022

Altijd erg lekker, maar deze keer wel alles lauw. Jammer.

Asia
20 januari 2022

Waar blijven lekkere pita-achtige broodjes bij vege-hamburger? 😭

Linda
20 januari 2022

Ik vind het eten vaak niet warm

Toon van den Bolt
20 januari 2022

Helaas, ditmaal niet echt geslaagd. Werd 20 minuten te laat bezorgd en mede door de kou was de patat en de kip bijna koud. Volgende keer vast weer beter.

Gimpel
20 januari 2022

De halve kip was helaas vreselijk zout (bijna niet te eten) en de doorgebakken friet te droog. Hamburger was wel op smaak.

Anke
16 januari 2022
Pien
16 januari 2022

Heerlijke kroketjes. Precies op tijd klaar!

Carlijn
15 januari 2022

Altijd lekkere frietjes! En fijn personeel.

Moniek
14 januari 2022

Snel te bestellen via de website, heerlijke patat en snacks en ook nog eens snel bezorgd, top!

Kristof
10 januari 2022

Lekkerste frieten van Amsterdam🙌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coleta
8 januari 2022

De gewone friet was slap en niet warm , de andere dingen waren top

Pien
4 januari 2022
Natasja Braan
3 januari 2022

Nog nooit zo lekker patat en een hamburger gegeten die bezorgd is. Friet heerlijk knapperig en hamburger super ... een echte aanrader.

Guido
3 januari 2022

Ik had dikkere frites verwacht, vond het redelijk qua smaak

Rajiv
2 januari 2021

Beste vers gemaakte friet en snacks van Amsterdam! 😎💪🏽👌🏽

Floor Rouwhorst
2 januari 2021

Bestelling was helaas niet meer heel warm toen het bezorgd werd!

Richard Bolhuis
1 januari 2021

Voor de tweede keer hier besteld om af te halen. Ik denk één van de drukste dagen van het jaar. En wéér goede kwaliteit, op tijd, klantvriendelijk én heerlijk eten. We komen terug!!

Marie
1 januari 2021

Helaas is Zeeburgereiland net te ver weg om friet te laten bezorgen. Alles wat knapperig moet zijn is slap tegen de tijd dat het bezorgd wordt. Geen idee of de zakjes wat meer open laten nog helpt? Jammer voor nu. We komen de frietjes na de lockdown wel een keer bij jullie zelf ophalen en direct opeten!

Matt Koers
24 december 2021

Het hele jaar heb ik lekkere friet en snacks kunnen eten bij jullie. Bedankt!

Richard Bolhuis
19 december 2021

Voor het eerst online besteld bij FvO. De op de website beloofde kwaliteit wordt waargemaakt. Stipt, vriendelijk, professioneel, zoals je wilt! Wij komen zéker terug!

Ellen
19 december 2021

Prima kwaliteit alleen de frietjes zijn bij aankomst niet zo warm meer.

Laila
19 december 2021

De salade (van 7/8 euro) was wel heel matig. Er zaten bij de sla letterlijk 3 halve tomaatjes, 4 kleine stukjes komkommer en en paar pitjes.

T Hogenelst
17 december 2021

Kipburger was quality Vorige keer waren jullie de mozzarella vergeten maar die zat er deze keer gelukkig wel bij Levering was zeer snel Quality service, dankjewel

Bowie
11 december 2021

Snel bezorging en het was heerlijk!

Baran
11 december 2021

Kip was top

Willem
10 december 2021

Altijd lekker!

Muller
9 december 2021
anoniem
8 december 2021

doesn’t dissapoint ❤️

Ruud
5 december 2021

Kip was super..👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
4 december 2021

Bedankt voor de leuke attentie bij de bestelling!

Vera
1 december 2021

Heerlijke friet en snacks. Alles nog heel warm bij bezorging.

PD
29 november 2021

Kip was heerlijk en precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
28 november 2021

Erg lekkere friet. Vooral de niet doorbakken zoete aardappel friet. Veel keuzemogelijkheden voor sauzen, snacks etc

PD
28 november 2021

Goede producten Precies op tijd klaar

Hans
27 november 2021

Snel geleverd en goed op temperatuur. Heerlijk gegeten

natascha kok
27 november 2021

Zoete friet heerlijk, truffelmayo ook, gewone friet viel beetje tegen, was niet lekker warm en leek wel oud..

WIllem-Jan
27 november 2021

We bestellen zeer regelmatig bij FvO en is altijd lekker, vriendelijk en snel, maar gisteren was het helaas alleen vriendelijk: - Meestal is het in 15 minuten klaar. Op moment van bestellen werd niet aangegeven dat het heel druk was. Pas daarna kwam een bericht dat het meer dan een uur zou gaan duren. Toen even gebeld om te informeren of afhalen sneller zou zijn. Toen te horen gekregen dat het gekkenhuis was, maar we wel bijna aan de beurt waren, dus maar zo gelaten. - Uiteindelijk werd de bestelling na anderhalf uur bezorgd, met excuses. Helaas was de friet slap en lauw, en ontbrak de kipcorn. Spijt dat we daarop hadden zitten wachten. Had liever eerlijk verhaal gehoord toen we belden, dan hadden we een alternatief kunnen regelen. Of zet gewoon de orders dicht als het te druk wordt, dan is het ook helder.

huub
26 november 2021
Inez
25 november 2021

Heb weer lekker gegeten en waren ook op tijd. Zijn hele grote porties. Dank jullie wel 👍🏽💪🏽

Herman de Rooij
25 november 2021

Patat was koud, gelukkig de rest niet.

Muller
25 november 2021
A
24 november 2021

lekker, prima porties, lekker knapperige friet :)

Mascha
23 november 2021

Beste friet ever! En de snacks zijn ook altijd tip top in orde, goed van smaak, knapperig en warm. Bezorging verloopt ook altijd prima.

F
22 november 2021

Kip en friet waren helaas niet warm meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas Houthuijzen
20 november 2021

Friet van Oost is altijd vers en heerlijk, maar onze friet van vandaag was helaas keihard en niet erg smakelijk.

Nathalie
19 november 2021
Ed
19 november 2021

Wederom heerlijk gegeten. Bij het afhalen de bestelling bij de auto afgeleverd gekregen, top service. In het bijzonder bedankt voor de ongebruikelijke persoonlijke aandacht, heel waardevol! Friet van Oost 'is van ons' 😘

Ans van Stijgeren van stijgeren
19 november 2021

De bestelling werd snel geleverd. De kroketten waren heerlijk knapperig en warm. Maar de frites vond ik niet warm genoeg en niet zo knapperig. Niet de kwaliteit die ik van jullie gewend ben. Vriendelijke groet, Ans

Montessori Scholengemeenschap Amsterdam
16 november 2021

Groot assortiment, voor ieder wat wils 'vette bek' of 'gezond' beide!

Kavita
15 november 2021

Altijd vriendelijk, Frietjes zijn heerlijk

Noël von Grumbkow
15 november 2021
Femke Lanser
13 november 2021

Echt waar het was heerlijk. Jullie verdienen een 10

Lisette
7 november 2021

Wat is er veranderd aan jullie friet? Eerder waren de frieten veel lekkerder, dikker gesneden, meer schil, andere aardappelen, krokanter gebakken? Ik hoop deze snel weer van jullie te ontvangen.

Lotte
3 november 2021

Alles top :-)

Sylvia
1 november 2021

Fantastisch lekkere hamburgers

Jansen
30 oktober 2021

Helaas en te laat en een beetje koud. Vorige keren was het beter

Daan
29 oktober 2021
Inez
23 oktober 2021

Ik heel lekker gegeten. Precies op tijd geleverd. Ben heel erg tevreden dus kan ik nu vaker gaan bestellen. Hartelijk dank.

Oost
23 oktober 2021

Grote porties en goede producten. Altijd heerlijk eten bij Friet van Oost.

Merel
19 oktober 2021

Heerlijke loempia en garnalenkroketen. En de zoete aardappel patat kan ik niet namaken!

Colinda
15 oktober 2021

Was weer lekket en redelijk warm, helaas bezorgde de bezorger het tasje boven uit de hotbox, ik weet van Xandra dat ze de bezorgbox mee naar boven moeten nemen om het zo lang mogelijk warm te houden.

Judith
14 oktober 2021

Zoals altijd: vers, lekker en ruime porties. Bezorging netjes op aangegeven tijdstip.

Kim
12 oktober 2021

Herkansing van de vorige keer. Kip nuggits echt een aanrader patat ook lekker en snelle levering. Top dat niks plastic verpakt was

Deb
9 oktober 2021

Met z’n 5en heerlijk gegeten weer. Halve kip, kip nuggets, mini poke powl. Kip sate. Alles om te smullen. Zoete aardappel patat met citroen mayonaise super lekker! 👍👍👍

A.
6 oktober 2021

Uitstekende service, vriendelijk personeel

Merel
4 oktober 2021

Heerlijke zoete aardappel patat en geweldige loempia.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Colinda
29 september 2021

Grote zoete aardappel friet en veg snacks van Veg. Slager, heerlijk en goed warm. Hier veel keus als plant-aardige eter. :-)

Jostmann
26 september 2021

Er is niet bezorgd, wij hebben afgehaald. De reden is dat pas NA het opgeven van de bestelling en betalen, aangegeven werd hoe laat er bezorgd zou worden. Toen bleek dat de gekozen optie "zo snel mogelijk" betekende dat we een uur moesten wachten. Een uur! Voorstel/ verzoek: geef bij het bestellen een realistische bezorgtijd aan, dat voorkomt frustratie. Een uur wachten is niet erg als je dat van tevoren weer en er dus bewust voor kiest. Nu was het een onaangename verrassing.

Jan
25 september 2021

Was helemaal top! De kipsaté is écht goed!

Mo
21 september 2021

Heerlijk, zowel de pokebowl als de zoete frietjes. Niet voor niets bekend als de beste friet in oost😍

Gracia
20 september 2021

Dit jaar wou mijn kind geen pizza voor zijn verjaardag, maar zijn favoriete frieten van Oost. Gelukkig had ik een gezinszak extra besteld, want alle ooms en tantes kind de heerlijke frieten ook niet weerstaan. Oh en bedankt voor de tas. Heel blij mee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan W
19 september 2021

het was weer erg lekker en prima idee die mini pokébowl!

Colinda
17 september 2021

Het was lekker en goed warm alleen dat vèèl te grote hamburgerbroodje was een drama en die plakken tomaat ertussen zou ik dunner snijden.

Daan
14 september 2021

tja, gewoon te lekker :-)

Jan
10 september 2021

Jammer dat de bestelde middelgrote friet zoete aardappel bleek te zijn. Ook wel lekker maar niet wat we hadden besteld. Ook zat er in de (lekkere) salade bij de kipschotel vreemde stukjes kaas die niet hoeven. Verder alles weer heerlijk!

Buur
8 september 2021

Heerlijke friet, super snel bezorgd. Een nabestelling kon bij uitzondering ook nog meegeleverd worden, waarvoor dank!

Student
6 september 2021

Ik bestelde voor een grote groep patat. De persoon die ik had gesproken hierover vond ik erg behulpzaam. De bevestigingsmail en update over de bestelling vond ik fijn om te krijgen. Ik vond de service top!

D.
6 september 2021

Helaas deze keer is de kroket half open gebarsten en het vet droop eraf. Verder was de rest zoals altijd goed. Mini poke bowl echt super! ❤️

Kim
4 september 2021

Ik had een kipburger besteld, gewone patat en patat zoete aardappel. Broodje bij mijn burger was mega oud en hierdoor taai, was echt niet te eten, dus niet opgegeten. De kip erop was lekker. Bij mijn patatje oorlog zonder uitjes zaten uitjes. Super snelle levering en vriendelijke bezorger

Carin
4 september 2021

Altijd lekker en snel bezorgd. De zoete aardappel friet is favoriet!

Palteam drukkerij
2 september 2021

Eten besteld en afgehaald, was weer helemaal TOP!

Job
23 augustus 2021

Beste frieten van oost :-p De service is echt top!

Ruud
16 augustus 2021

Top!!👍

m kembel
12 augustus 2021
Rob G
12 augustus 2021

Wat een verrassing: onze bestelling stond binnen 17 minuten voor de deur! En: heerlijke producten, vers krokante friet, prachtige snacks, zoals een kroketje van de echte top-banketbakker!! Een aanrader dus!

Sha
10 augustus 2021

Snelle bezorging zoals altijd!

Kim
9 augustus 2021

Was heerlijk dit x

Gitta Bessem
8 augustus 2021

Was weer heerlijk. Dit keer geen ketchup gekregen bij de frikandel. Ik blijf het maar melden, hopelijk hebben jullie er wat aan.

BV
7 augustus 2021

Heerlijke patatjes en de lekkerste kaassoufflé ooit! (Kipcorn en bamischijf ook top)

Jacq
6 augustus 2021

De sausjes waren helaas uit de bakjes gelopen, waarschijnlijk door het rijden van bezorger! Misschien is het handig deze sausjes af te dekken

Herman
28 juli 2021

Heerlijke Salmon Bowl gehad! Alles super vers en heerlijk op smaak. Ook nog eens erg vriendelijke mensen. Top dus!!!

Kim
27 juli 2021

Kroket was slap even als de beren hap en de patat was juist heel hard

Reactie van Friet van Oost

Hi Kim, ik bel je nog even voor een oplossing

C.W.
24 juli 2021

Graag volgende keer de bestelling zonder zout en niet doorbakken (zoals aangegeven bij de bestelling)

Juul
23 juli 2021
Levi Ilay
17 juli 2021

Zoals altijd goede en snelle service. Altijd warm, goed en lekker vers. Poke bowl erg goed! Voor mij een te grote portie. ( misschien een idee als optie voor kleine en grote bowl) Patat en zoete aardappel patat top. KipSate top! De groente kroket met parmazaanse kaas top! Pompoensoep top👍 Ga zo door friet van Oost 👍

JK
4 juli 2021

Altijd lekker. Beste patat zak in Amsterdam tegenwoordig. Verrukkelijke frietjes. Lekkere hamburgers (vegetarisch in dit geval).

Abello
3 juli 2021

Super snel... en lekker!!!! dank jullie wel!!!

Kim
2 juli 2021

Lievelingsburen ❤️

Melissa
28 juni 2021

Top!

Eric Schiphorst
28 juni 2021

De lekkerste friet en snacks van Amsterdam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
26 juni 2021

Top geregeld!

Paula
25 juni 2021

Het eten en de bezorging waren super!

Gitta Bessem
22 juni 2021

Supersnel weer, echt top. Dit keer de citroenmayo geprobeerd bij zoete aardappel friet, heerlijk, die houden we erin. Maar, heel stom om te moeten zeggen: weer geen kaas (aangegeven was één plakje) op de hamburger. Is die optie misschien niet goed te zien in het systeem? Biedt me geen korting meer aan, hoor. Dat heb ik al twee keer gekregen. Het gaat mij erom dat jullie het weten, dat is genoeg. Dank weer! Tot ziens!

flip
22 juni 2021

Friet was weer heerlijk!

Albert
22 juni 2021

voor het eerst daar besteld, heerlijke patat en en lekkere saté. voor herhaling vatbaar.

Anne
21 juni 2021

Heerlijke patatjes en goed gevulde rijstbowl. Iets minder rijst zou de balans nog beter maken.

Vladi
16 juni 2021

Beste snackbar van Amsterdam

flo
15 juni 2021

Heel lekkere friet, maar er was geen mozzarella in de mozzarella salade

Reactie van Friet van Oost

Hi Flo, dat is inderdaad niet de bedoeling. We nemen even contact met je op.

Anja
14 juni 2021

De friet en de blikjes koude cola zaten samen in de tas, de friet was dus afgekoeld :(

Fred
14 juni 2021

Snel bezorgd zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valentijn
12 juni 2021

De lekkerste friet van Amsterdam-Watergraafsmeer :) De bezorging is helemaal top en op tijd!

Ans
9 juni 2021

Het was weer perfect Groet, Ans