Beoordelingen van Friet van Oost Amsterdam

Recente recensies

5.0
Linda
gisteren

Alles was nog super warm, heerlijke verse frieten, lekkere snacks en snelle en vriendelijke bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Kiki
gisteren

Super snelle en vriendelijke bezorging, erg lekker eten. Vooral de zoete aardappel friet was erg lekker! Het brood van de kipburger was wel heel koud, dus die hebben we zelf even opgewarmd.

MM
24 januari 2022

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
21 januari 2022

Altijd erg lekker, maar deze keer wel alles lauw. Jammer.

Asia
20 januari 2022

Waar blijven lekkere pita-achtige broodjes bij vege-hamburger? 😭

Linda
20 januari 2022

Ik vind het eten vaak niet warm

Toon van den Bolt
20 januari 2022

Helaas, ditmaal niet echt geslaagd. Werd 20 minuten te laat bezorgd en mede door de kou was de patat en de kip bijna koud. Volgende keer vast weer beter.

Gimpel
20 januari 2022

De halve kip was helaas vreselijk zout (bijna niet te eten) en de doorgebakken friet te droog. Hamburger was wel op smaak.

Anke
16 januari 2022
Pien
16 januari 2022

Heerlijke kroketjes. Precies op tijd klaar!

Carlijn
15 januari 2022

Altijd lekkere frietjes! En fijn personeel.

Moniek
14 januari 2022

Snel te bestellen via de website, heerlijke patat en snacks en ook nog eens snel bezorgd, top!

Kristof
10 januari 2022

Lekkerste frieten van Amsterdam🙌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coleta
8 januari 2022

De gewone friet was slap en niet warm , de andere dingen waren top

Pien
4 januari 2022
Natasja Braan
3 januari 2022

Nog nooit zo lekker patat en een hamburger gegeten die bezorgd is. Friet heerlijk knapperig en hamburger super ... een echte aanrader.

Guido
3 januari 2022

Ik had dikkere frites verwacht, vond het redelijk qua smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rajiv
2 januari 2021

Beste vers gemaakte friet en snacks van Amsterdam! 😎💪🏽👌🏽

Floor Rouwhorst
2 januari 2021

Bestelling was helaas niet meer heel warm toen het bezorgd werd!

Richard Bolhuis
1 januari 2021

Voor de tweede keer hier besteld om af te halen. Ik denk één van de drukste dagen van het jaar. En wéér goede kwaliteit, op tijd, klantvriendelijk én heerlijk eten. We komen terug!!

Marie
1 januari 2021

Helaas is Zeeburgereiland net te ver weg om friet te laten bezorgen. Alles wat knapperig moet zijn is slap tegen de tijd dat het bezorgd wordt. Geen idee of de zakjes wat meer open laten nog helpt? Jammer voor nu. We komen de frietjes na de lockdown wel een keer bij jullie zelf ophalen en direct opeten!

Matt Koers
24 december 2021

Het hele jaar heb ik lekkere friet en snacks kunnen eten bij jullie. Bedankt!

Richard Bolhuis
19 december 2021

Voor het eerst online besteld bij FvO. De op de website beloofde kwaliteit wordt waargemaakt. Stipt, vriendelijk, professioneel, zoals je wilt! Wij komen zéker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
19 december 2021

Prima kwaliteit alleen de frietjes zijn bij aankomst niet zo warm meer.

Laila
19 december 2021

De salade (van 7/8 euro) was wel heel matig. Er zaten bij de sla letterlijk 3 halve tomaatjes, 4 kleine stukjes komkommer en en paar pitjes.

T Hogenelst
17 december 2021

Kipburger was quality Vorige keer waren jullie de mozzarella vergeten maar die zat er deze keer gelukkig wel bij Levering was zeer snel Quality service, dankjewel

Bowie
11 december 2021

Snel bezorging en het was heerlijk!

Baran
11 december 2021

Kip was top

Willem
10 december 2021

Altijd lekker!

Muller
9 december 2021
anoniem
8 december 2021

doesn’t dissapoint ❤️

Ruud
5 december 2021

Kip was super..👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
4 december 2021

Bedankt voor de leuke attentie bij de bestelling!

Vera
1 december 2021

Heerlijke friet en snacks. Alles nog heel warm bij bezorging.

PD
29 november 2021

Kip was heerlijk en precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
28 november 2021

Erg lekkere friet. Vooral de niet doorbakken zoete aardappel friet. Veel keuzemogelijkheden voor sauzen, snacks etc

PD
28 november 2021

Goede producten Precies op tijd klaar

Hans
27 november 2021

Snel geleverd en goed op temperatuur. Heerlijk gegeten

natascha kok
27 november 2021

Zoete friet heerlijk, truffelmayo ook, gewone friet viel beetje tegen, was niet lekker warm en leek wel oud..

WIllem-Jan
27 november 2021

We bestellen zeer regelmatig bij FvO en is altijd lekker, vriendelijk en snel, maar gisteren was het helaas alleen vriendelijk: - Meestal is het in 15 minuten klaar. Op moment van bestellen werd niet aangegeven dat het heel druk was. Pas daarna kwam een bericht dat het meer dan een uur zou gaan duren. Toen even gebeld om te informeren of afhalen sneller zou zijn. Toen te horen gekregen dat het gekkenhuis was, maar we wel bijna aan de beurt waren, dus maar zo gelaten. - Uiteindelijk werd de bestelling na anderhalf uur bezorgd, met excuses. Helaas was de friet slap en lauw, en ontbrak de kipcorn. Spijt dat we daarop hadden zitten wachten. Had liever eerlijk verhaal gehoord toen we belden, dan hadden we een alternatief kunnen regelen. Of zet gewoon de orders dicht als het te druk wordt, dan is het ook helder.

huub
26 november 2021
Inez
25 november 2021

Heb weer lekker gegeten en waren ook op tijd. Zijn hele grote porties. Dank jullie wel 👍🏽💪🏽

Herman de Rooij
25 november 2021

Patat was koud, gelukkig de rest niet.

Muller
25 november 2021
A
24 november 2021

lekker, prima porties, lekker knapperige friet :)

Mascha
23 november 2021

Beste friet ever! En de snacks zijn ook altijd tip top in orde, goed van smaak, knapperig en warm. Bezorging verloopt ook altijd prima.

F
22 november 2021

Kip en friet waren helaas niet warm meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas Houthuijzen
20 november 2021

Friet van Oost is altijd vers en heerlijk, maar onze friet van vandaag was helaas keihard en niet erg smakelijk.

Nathalie
19 november 2021
Ed
19 november 2021

Wederom heerlijk gegeten. Bij het afhalen de bestelling bij de auto afgeleverd gekregen, top service. In het bijzonder bedankt voor de ongebruikelijke persoonlijke aandacht, heel waardevol! Friet van Oost 'is van ons' 😘

Ans van Stijgeren van stijgeren
19 november 2021

De bestelling werd snel geleverd. De kroketten waren heerlijk knapperig en warm. Maar de frites vond ik niet warm genoeg en niet zo knapperig. Niet de kwaliteit die ik van jullie gewend ben. Vriendelijke groet, Ans

Montessori Scholengemeenschap Amsterdam
16 november 2021

Groot assortiment, voor ieder wat wils 'vette bek' of 'gezond' beide!

Kavita
15 november 2021

Altijd vriendelijk, Frietjes zijn heerlijk

Noël von Grumbkow
15 november 2021
Femke Lanser
13 november 2021

Echt waar het was heerlijk. Jullie verdienen een 10

Lisette
7 november 2021

Wat is er veranderd aan jullie friet? Eerder waren de frieten veel lekkerder, dikker gesneden, meer schil, andere aardappelen, krokanter gebakken? Ik hoop deze snel weer van jullie te ontvangen.

Lotte
3 november 2021

Alles top :-)

Sylvia
1 november 2021

Fantastisch lekkere hamburgers

Jansen
30 oktober 2021

Helaas en te laat en een beetje koud. Vorige keren was het beter

Daan
29 oktober 2021
Inez
23 oktober 2021

Ik heel lekker gegeten. Precies op tijd geleverd. Ben heel erg tevreden dus kan ik nu vaker gaan bestellen. Hartelijk dank.

Oost
23 oktober 2021

Grote porties en goede producten. Altijd heerlijk eten bij Friet van Oost.

Merel
19 oktober 2021

Heerlijke loempia en garnalenkroketen. En de zoete aardappel patat kan ik niet namaken!

Colinda
15 oktober 2021

Was weer lekket en redelijk warm, helaas bezorgde de bezorger het tasje boven uit de hotbox, ik weet van Xandra dat ze de bezorgbox mee naar boven moeten nemen om het zo lang mogelijk warm te houden.

Judith
14 oktober 2021

Zoals altijd: vers, lekker en ruime porties. Bezorging netjes op aangegeven tijdstip.

Kim
12 oktober 2021

Herkansing van de vorige keer. Kip nuggits echt een aanrader patat ook lekker en snelle levering. Top dat niks plastic verpakt was

Deb
9 oktober 2021

Met z’n 5en heerlijk gegeten weer. Halve kip, kip nuggets, mini poke powl. Kip sate. Alles om te smullen. Zoete aardappel patat met citroen mayonaise super lekker! 👍👍👍

A.
6 oktober 2021

Uitstekende service, vriendelijk personeel

Merel
4 oktober 2021

Heerlijke zoete aardappel patat en geweldige loempia.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Colinda
29 september 2021

Grote zoete aardappel friet en veg snacks van Veg. Slager, heerlijk en goed warm. Hier veel keus als plant-aardige eter. :-)

Jostmann
26 september 2021

Er is niet bezorgd, wij hebben afgehaald. De reden is dat pas NA het opgeven van de bestelling en betalen, aangegeven werd hoe laat er bezorgd zou worden. Toen bleek dat de gekozen optie "zo snel mogelijk" betekende dat we een uur moesten wachten. Een uur! Voorstel/ verzoek: geef bij het bestellen een realistische bezorgtijd aan, dat voorkomt frustratie. Een uur wachten is niet erg als je dat van tevoren weer en er dus bewust voor kiest. Nu was het een onaangename verrassing.

Jan
25 september 2021

Was helemaal top! De kipsaté is écht goed!

Mo
21 september 2021

Heerlijk, zowel de pokebowl als de zoete frietjes. Niet voor niets bekend als de beste friet in oost😍

Gracia
20 september 2021

Dit jaar wou mijn kind geen pizza voor zijn verjaardag, maar zijn favoriete frieten van Oost. Gelukkig had ik een gezinszak extra besteld, want alle ooms en tantes kind de heerlijke frieten ook niet weerstaan. Oh en bedankt voor de tas. Heel blij mee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan W
19 september 2021

het was weer erg lekker en prima idee die mini pokébowl!

Colinda
17 september 2021

Het was lekker en goed warm alleen dat vèèl te grote hamburgerbroodje was een drama en die plakken tomaat ertussen zou ik dunner snijden.

Daan
14 september 2021

tja, gewoon te lekker :-)

Jan
10 september 2021

Jammer dat de bestelde middelgrote friet zoete aardappel bleek te zijn. Ook wel lekker maar niet wat we hadden besteld. Ook zat er in de (lekkere) salade bij de kipschotel vreemde stukjes kaas die niet hoeven. Verder alles weer heerlijk!

Buur
8 september 2021

Heerlijke friet, super snel bezorgd. Een nabestelling kon bij uitzondering ook nog meegeleverd worden, waarvoor dank!

Student
6 september 2021

Ik bestelde voor een grote groep patat. De persoon die ik had gesproken hierover vond ik erg behulpzaam. De bevestigingsmail en update over de bestelling vond ik fijn om te krijgen. Ik vond de service top!

D.
6 september 2021

Helaas deze keer is de kroket half open gebarsten en het vet droop eraf. Verder was de rest zoals altijd goed. Mini poke bowl echt super! ❤️

Kim
4 september 2021

Ik had een kipburger besteld, gewone patat en patat zoete aardappel. Broodje bij mijn burger was mega oud en hierdoor taai, was echt niet te eten, dus niet opgegeten. De kip erop was lekker. Bij mijn patatje oorlog zonder uitjes zaten uitjes. Super snelle levering en vriendelijke bezorger

Carin
4 september 2021

Altijd lekker en snel bezorgd. De zoete aardappel friet is favoriet!

Palteam drukkerij
2 september 2021

Eten besteld en afgehaald, was weer helemaal TOP!

Job
23 augustus 2021

Beste frieten van oost :-p De service is echt top!

Ruud
16 augustus 2021

Top!!👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

m kembel
12 augustus 2021
Rob G
12 augustus 2021

Wat een verrassing: onze bestelling stond binnen 17 minuten voor de deur! En: heerlijke producten, vers krokante friet, prachtige snacks, zoals een kroketje van de echte top-banketbakker!! Een aanrader dus!

Sha
10 augustus 2021

Snelle bezorging zoals altijd!

Kim
9 augustus 2021

Was heerlijk dit x

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gitta Bessem
8 augustus 2021

Was weer heerlijk. Dit keer geen ketchup gekregen bij de frikandel. Ik blijf het maar melden, hopelijk hebben jullie er wat aan.

BV
7 augustus 2021

Heerlijke patatjes en de lekkerste kaassoufflé ooit! (Kipcorn en bamischijf ook top)

Jacq
6 augustus 2021

De sausjes waren helaas uit de bakjes gelopen, waarschijnlijk door het rijden van bezorger! Misschien is het handig deze sausjes af te dekken

Herman
28 juli 2021

Heerlijke Salmon Bowl gehad! Alles super vers en heerlijk op smaak. Ook nog eens erg vriendelijke mensen. Top dus!!!

Kim
27 juli 2021

Kroket was slap even als de beren hap en de patat was juist heel hard

Reactie van Friet van Oost

Hi Kim, ik bel je nog even voor een oplossing

C.W.
24 juli 2021

Graag volgende keer de bestelling zonder zout en niet doorbakken (zoals aangegeven bij de bestelling)

Juul
23 juli 2021
Levi Ilay
17 juli 2021

Zoals altijd goede en snelle service. Altijd warm, goed en lekker vers. Poke bowl erg goed! Voor mij een te grote portie. ( misschien een idee als optie voor kleine en grote bowl) Patat en zoete aardappel patat top. KipSate top! De groente kroket met parmazaanse kaas top! Pompoensoep top👍 Ga zo door friet van Oost 👍

JK
4 juli 2021

Altijd lekker. Beste patat zak in Amsterdam tegenwoordig. Verrukkelijke frietjes. Lekkere hamburgers (vegetarisch in dit geval).

Abello
3 juli 2021

Super snel... en lekker!!!! dank jullie wel!!!

Kim
2 juli 2021

Lievelingsburen ❤️

Melissa
28 juni 2021

Top!

Eric Schiphorst
28 juni 2021

De lekkerste friet en snacks van Amsterdam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
26 juni 2021

Top geregeld!

Paula
25 juni 2021

Het eten en de bezorging waren super!

Gitta Bessem
22 juni 2021

Supersnel weer, echt top. Dit keer de citroenmayo geprobeerd bij zoete aardappel friet, heerlijk, die houden we erin. Maar, heel stom om te moeten zeggen: weer geen kaas (aangegeven was één plakje) op de hamburger. Is die optie misschien niet goed te zien in het systeem? Biedt me geen korting meer aan, hoor. Dat heb ik al twee keer gekregen. Het gaat mij erom dat jullie het weten, dat is genoeg. Dank weer! Tot ziens!

flip
22 juni 2021

Friet was weer heerlijk!

Albert
22 juni 2021

voor het eerst daar besteld, heerlijke patat en en lekkere saté. voor herhaling vatbaar.

Anne
21 juni 2021

Heerlijke patatjes en goed gevulde rijstbowl. Iets minder rijst zou de balans nog beter maken.

Vladi
16 juni 2021

Beste snackbar van Amsterdam

flo
15 juni 2021

Heel lekkere friet, maar er was geen mozzarella in de mozzarella salade

Reactie van Friet van Oost

Hi Flo, dat is inderdaad niet de bedoeling. We nemen even contact met je op.

Anja
14 juni 2021

De friet en de blikjes koude cola zaten samen in de tas, de friet was dus afgekoeld :(

Fred
14 juni 2021

Snel bezorgd zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valentijn
12 juni 2021

De lekkerste friet van Amsterdam-Watergraafsmeer :) De bezorging is helemaal top en op tijd!

Ans
9 juni 2021

Het was weer perfect Groet, Ans

Wim
7 juni 2021

Zoals altijd heerlijke Beste van Amsterdam!

Een zeer tevreden klant
6 juni 2021
Ellen
4 juni 2021

Door onoplettendheid van mijn kant, had ik de ophaaltijd verkeerd aangegeven. Mijn bestelling stond netjes klaar, maar inmiddels koud. Toen ik het kwam ophalen, kreeg ik een verse aangeboden. Wat een service!! En natuurlijk weer lekker gegeten

Wiepke
3 juni 2021

Je kunt hier niet alleen terecht voor heerlijke kip van de grill (klassieker), maar ook voor steeds meer vegetarische snacks (vandaag de Wier'Do's uitgeprobeerd). En nog steeds aan TOP: de lekkerste friet van Amsterdam en omstreken! Was weer heerlijk.

Gitta Bessem
3 juni 2021

Zo veel heerlijke variatie, vegaburger is om te smullen, de Vlaamse mayonaise bij de doorgebakken knapperige friet is ook niet te versmaden. Aanrader.

Louis
2 juni 2021

Heerlijke friet en kroketten. Top kwaliteit

Paula
1 juni 2021

Het eten was heerlijk en werd heel fijn heel snel bezorgd door een bijzonder vriendelijke bezorger.

Pascal
31 mei 2021

Consistent heerlijke friet en consistent heerlijk sappige kip, met heel goede service en bezorging

Kim
31 mei 2021
Melanie
31 mei 2021

Fantastische app! Heerlijk eten, echt goed verzorgd! Echt super! Tip: als er een product niet meer op voorraad is dan zie je dat bij de betaling maar er staat niet welk product dan uitverkocht is. Dus dat is lastig om uit te zoeken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
30 mei 2021

Heerlijk gegeten, alles was goed op temperatuur. De bezorger was een vriendelijke vrolijke man en alles binnen een redelijke tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan W
30 mei 2021

Zoete aardappel frietjes waren prima maar pompoensoep was erg dun, meer bouillon en zat in een boordevol bakje dat moeilijk open ging. Gevolg overal soep. Jammer. Suggestie de soep wat dikker te maken en andere soepbakjes gebruiken. De kippendijschotel was super!

Ans
27 mei 2021

Het was weer heerlijk zoals we gewend zijn. Ook keurig op tijd

Cor Visser
26 mei 2021

Een fijne zaak met naast bijzondere frieten, goede en lekkere snacks. Een parel voor Oost en ook voor daarbuiten.

Goeman Borgesius
25 mei 2021

Kroketten heerlijk ! Ook de salade heel goed Helaas was de friet koud .tip wellicht betere verpakking voor het bezorgen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
25 mei 2021

Top geregeld bedankt

Lise
25 mei 2021

Binnen een kwartier waren jullie er al! Alles was super lekker. De friet warm en krokant.

Mascha
24 mei 2021

Altijd zeer tevreden over de (warmte) kwaliteit, bezorging en smaak.

Toon
23 mei 2021

Kip heel lekker, patat lekker, niet meer echt warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sem
23 mei 2021

De beste friet en snacks van Amsterdam!

Paula
17 mei 2021

De producten zijn van een constante goede kwaliteit en erg lekker. Zowel ophalen als bezorgen gaat stipt op de tijd die wordt aangegeven tijdens het bestellen!

Sem
15 mei 2021

Heerlijke friet en lekker snel bezorgd!

Ans
15 mei 2021

Alles was perfect, zelfs een persoonlijk briefje als antwoord op mijn vraag. Ik ga zeker vaker bestellen.

Sebastiaan
12 mei 2021

Topfriet, heerlijke smoothie. Broodje hamburger was btje klef bij aankomst

Colinda
10 mei 2021

Hallo Xandra en team, De zoete aardappelfriet en snacks waren goed, behalve de 2 wier-do's want daar zat weinig smaak aan erg flauw en droog ( gelukkig waren ze ter kennismaking maar 1 euro). Jammer dat wèèr de saus niet goed is gegaan, weer een of andere zurig smakende mayonaise die duidelijk gèèn knoflooksaus was of iets van knoflook in zat, en nee dit was geen Yildrish dame die mijn bestelling heeft gemaakt. Ik heb daar over gebelt en dan zou ik de volgende keer korting krijgen van €3,10, of het kon nog nageleverd worden, maar ik wilde gewoon mijn geld terug. Verder vindt ik hier bestellen veel te duur, ik was 17,80 kwijt omdat het minimum bestel bedrag 15,- is. Normaal bestel ik bij Hoki maar die hebben helaas geen zoete aardappel friet. Dus het gefrituurde, op die wier-do's na, was allemaal perfect in orde en nog goed warm bij bezorgen, maar een bestelling goed uitvoeren helaas niet. Ik zal heus nog wel eens wat bestellen bij Friet van Oost alleen geen saus meer, daar ben ik we

Eveline
8 mei 2021

Heel lekkere patat, goed warm geleverd en keurig op tijd. Ook alle specialiteiten zijn erg lekker!

Maaike
7 mei 2021

Heerlijke frieten!

Jan W
7 mei 2021

Besteld via de app. Dat ging heel soepel. Complimenten voor deze app! Bezorging correct en op tijd. Alles was nog lekker warm. De maaltijd was heerlijk van smaak en een goeie portie. De vega burger was echt top! En de frietjes als altijd super. Kortom zeer geslaagde ervaring!

huub
6 mei 2021

goede producten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hans
4 mei 2021

De bestelling kwam zeer snel, echt heel snel. Maar het belangrijkste: heerlijk van gegeten.

Niels
2 mei 2021

Altijd lekker

Teun
2 mei 2021

Heerlijke snacks en fantastische sauzen bij bezorging waren de garnalenkroketjed leeggelopen. Maar in mum van tijd werden nieuwe bezorgd met een drankje van het huis. Supersympathiek, Friet van Oost is een absolute aanrader.

Carin
1 mei 2021

Snelle bezorging, heerlijk eten. De kipsaté is geweldig!

Wessels
30 april 2021

Friet van Oost is altijd overheerlijk. Normaal bestel ik via de website en kies ik voor bezorging, maar heb dit nu niet gedaan omdat de minimale bestelling van €15,- naar €17,50 is gegaan. Daarbij ben ik van mening dat als je een website beheert met daarbij online bestelling, dat de klant dan niet EN een minimale bestelwaarde moet hebben EN dan ook nog €0,25 transactiekosten moet betalen voor betaling via iDeal. Dit viel me de vorige keer al tegen, vandaar dat ik het dus maar sporadisch doe. Verder is jullie service, vriendelijkheid en kwaliteit van het menu altijd geweldig..

Dennis
28 april 2021

Fantastische friet en heerlijke sappige saté met een lekkere pindasaus gegeten.

Tico
27 april 2021

Razendsnel bezorgd, groot assortiment en erg lekker!

Wim Vermeer
27 april 2021

Zoals altijd perfect gebakken friet. Ook de garnalen kroket was erg lekker!

Roshni Mahabier
27 april 2021

Heerlijke friet!

Emre
26 april 2021
Gerrit
21 april 2021
Renske
21 april 2021

De allerlekkerste doorgebakken versie Friet, heerlijke kippetjes, minimaal 1 keer per week vaste prik hier thuis.

Bertha Meems
21 april 2021

Alles was heerlijk, vooral de halve kip. Helaas was de patat koud.

Saskia
17 april 2021

Altijd heerlijke patat. Ik bestel wel altijd niet doorgebakken anders is het net chips hahaha het was er super snel en bezorger was heel vriendelijk

m kembel
17 april 2021

kip heerlijk friet komt warm aan! pindasaus kan beter.

Rob
17 april 2021
Frits Reijmers
16 april 2021

Prima eten. Vriendelijke mensen en op tijd bezorgd. WT wil je nog meer!👍🏻 Top

Anneloek
16 april 2021

Was weer helemaal super!

AnneB onsen
15 april 2021

Super lekkere friet, dito fijne bezorging. 1 ding : de sausjes moeten echt apart in een afgesloten bakje ... niet zo'n vakje aan de zijkant waar dan verlepte frietjes inhangen , dat was echt jammer ! Verder te lekker

Haiyan
12 april 2021

Gegrilde kip was top ,lekker sappig , mals en goed op temperatuur. Frietjes waren nog knapperig en warm. Hamburger ietsje aan de lauwe kant maar komt waarschijnlijk door de riante sla en tomaten die de burger snel doen afkoelen. Bezorging was keurig binnen de aangegeven tijd.

Toon
11 april 2021

Prima kip, prima bezorging. Er ging door overmacht bij de levering wat mis. Werd heel prettig over gecommuniceerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huub
10 april 2021

Lekker patatje Goede sevice

Sem
10 april 2021

Heerlijke friet en super snel bezorgd. Alle snacks zijn ook verrukkelijk en de zelfgemaakte sambal is lekker pittig. Ik bestel hier voortaan altijd!

Marcel
10 april 2021
Frans Mirani
7 april 2021
Mike stuart
6 april 2021
m kembel
6 april 2021

heerlijke kip patat ook lekker;;;;;;

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa
5 april 2021

Eten heerlijk maar bestelling niet compleet

Emma
3 april 2021

Top proces van app naar bestrlling! Ennlekkere friet. Ook goed dat er vega opties zijn

JB
29 maart 2021

great food and fast delivery as always, thanks

Sacha Truyens
29 maart 2021

Op tijd en warm bezorgd! Verse salade!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
29 maart 2021

Garnalen kroket was heel zacht en werd daardoor kapot geleverd. Friet was lekker doorbakken maar wel behoorlijk afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiepke
29 maart 2021

Bij Friet van Oost krijg je nog altijd de allerbeste friet in de wijde omtrek. Perfect gebakken vers gesneden friet, waarmee ze met kop en schouders boven iedereen uitstekken. En de rest van het eten is hier ook top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Katja
27 maart 2021

Prima !

David
26 maart 2021
Myra Helmond
26 maart 2021

Vers, snel, goede service, veel te kiezen, en superlekker eten!

Zora
25 maart 2021

Top poke bowl

Anoniem
25 maart 2021

Heerlijke kwaliteit en snel geleverd. En ook als het een keer mis gaat lost het team het altijd netjes op! Aanrader!

Maurik
22 maart 2021

Ik ben echt fan van jullie dat moet ik allereerst zeggen. Helaas was het de laatste 2x niet goed. De friet was lauw en proefde ook taai. Nou kon gisteren de bezorger het ook niet helemaal vinden, wat natuurlijk een keer kan gebeuren, maar het was de keer ervoor ook al, dus of het daar aan lag. Daarnaast ben ik geen fan van het nieuwe hamburgerbroodje, terwijl jullie eerst de lekkerste hamburger verkochten die er verkrijgbaar is. Ik begrijp dus de verandering niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin
22 maart 2021
P.
21 maart 2021

Als ik dan patatjes eet, dan echt hier. Heerlijk! En super service. Wanneer je online besteld, maar er is iets niet op voorraad, wordt je opgebeld en krijg je iets anders. Kosten worden niet in rekening gebracht.

Workrate AM3
19 maart 2021

Geweldig eten! Zoete aardappel frietjes For The Win

judith
15 maart 2021

Altijd lekker! Smaakt echt ambachtelijk. En altijd vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
12 maart 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten, super snelle bezorging!

Fieke
11 maart 2021

Heerlijke maar enorme vegetarische cheeseburger. En lekkere smoothie.

jj
8 maart 2021

Lekkerste friet!

Anoniem
8 maart 2021

Vaste klant en altijd happy met het eten en de bezorging. Dit keer waren de frieten echt te hard, niet een paar maar allemaal, we hebben niet volledig opgegeten. 1 portie was zonder zout besteld maar niet helemaal goed gegaan. Snacks waren prima zoals altijd.

ZG
8 maart 2021
Alexander
7 maart 2021

Echt de beste en lekkerste verse friet uit de omgeving met de aardigste mensen erbij. Manier van bestellen is ook super en altijd een glimlach achter de balie.

Natasja
6 maart 2021

Voor het eerst een kaaskroket: heerlijk! Jullie patat is super. Zowel normaal als zoete aardappel. Kipkorn ook top. Goede prijzen.

Lilian
3 maart 2021

Malse kip, lekkere brosse kroketten, heerlijke friet en yum sausjes 👍🏻

Edward
2 maart 2021
TT
1 maart 2021

Lekker eten, mag wat warmer zijn

Nikki
1 maart 2021

Super lekkere friet, met schil, goede smaak en veel vega snacks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de vries
28 februari 2021
brs
25 februari 2021

As always very delicious friet and excellent fresh grilled chicken!

m kembel
25 februari 2021

de kip was erg lekker mals en de friet van echte aardappels kwam warm aan. Wij blijven bestellen bij jullie!! groetjes mirjam

Debby
23 februari 2021

Fijn dat je de app hebt gemaakt! Service ook erg snel & goed.

Nathalie
22 februari 2021

We hadden een hele kip besteld maar we kregen maar een halve mee. Beetje chaotischLater konden we de andere helft ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
22 februari 2021
Klaas
20 februari 2021

Zoals elke keer weer heerlijk gegeten !

Marieke
20 februari 2021

We zijn bofkonten in ons buurtje zo'n lekkere snackbar te.hebben.t Mag geen snackbar heten eigenlijk, doet niet onder voor restaurant! Genoten van mals grilkippetje en geweldige frites. Aanrader!

Esther
19 februari 2021

Helaas kwam de friet dit keer echt niet warm aan....

Reactie van Friet van Oost

Hi Esther, vervelend om te lezen dat jullie friet niet warm is aangekomen. Voor jullie volgnde bestelling heb ik de frietjes als korting opgevoerd. Excuses voor het ongemak.

Jason
19 februari 2021

De beste frietjes van Amsterdam En op tijd 👍🏾 Zoete frietjes is zeker een aanrader

Asia
17 februari 2021

Snel en lekker. Zoals altijd. Een aanrader 👍

Daniella
15 februari 2021

Producten zouden nog beter verpakt kunnen worden zodat de snacks warmer blijven. Misschien met aluminiumfolie?

Yvette
14 februari 2021

Wat fijn dat Friet van Oost in het weekend tot laat bezorgd! Weer heerlijk gegeten en een super leuke bezorger.

Donna
7 februari 2021

Perfect! Zo lekker en vers. Knapperige frietjes, heerlijke hamburger 🍔 en lekker veel sausen, geen zuinige beetjes. Helemaal goed! Een topper.

Romke
6 februari 2021

Super Snelle bezorging, lekkere saté saus en patat

A. de Jong
6 februari 2021

Heerlijk gegeten

langereis
5 februari 2021

goed frietje aanrader

Job
1 februari 2021

Goede en snelle service, lekkere friet met schil en ook de andere gerechten smaken altijd erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
31 januari 2021

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
31 januari 2021

Was heerlijk!

Linda
30 januari 2021

Bijzonder lekkere friet. De Chicken Chunks zijn erg smaakvol. De satésaus is lekker pittig. Een aanrader.

JB
29 januari 2021

Heerlijke pompoensoep! En superfriet, maar dat was al bekend.

Laura
28 januari 2021

Erg lekker gegeten! Alleen iets te veel saus op de burger. Verder top!

Anoniem
26 januari 2021

Helaas alleen nog maar met iDeal te betalen.

Heleen 🦋
23 januari 2021

Heerlijke friet en snacks opgehaald bij Friet van Oost met erg vriendelijk én vrolijk personeel! Aanrader!

Liv
23 januari 2021

Zo snel en lekker. Bedankt

Marc
17 januari 2021

Was super lekker. Heerlijk kip en knapperige frietjes. Ik wilde van te voren bestellen zodat ik niet bij het op halen lang hoefde te wachten. Maar na het invullen online van de bestelling kon het alleen gebracht worden en dat duurde 1 uur. Maar dat weet ik nu, dus .....groeten

A. de Jong
16 januari 2021

Goede service en heerlijke frietjes

Rixt
15 januari 2021

Snel besteld Snel betaald Snel bezorgd Met smaak snel ;) opgegeten Collega vond berenhap iets tegenvallen Rest was heerlijk

Tonny
14 januari 2021

Super, lekker, ecologisch

Amber
13 januari 2021

Het was mijn eerste bestelling bij jullie en ik vond het helaas niet geslaagd: - Prima bestelsysteem en bezorging; - De friet was wel goed van smaak, maar niet zo warm; - De kroketten waren erg vet en 1 was geplet; - Mosterd hoort niet bij garnalenkroket, maar citroenmayonaise of tartaarsaus; mosterd is voor bij vleeskroket; - De kipsaté was duidelijk niet gemarineerd en de satésaus rook een beetje vreemd (zuur) en smaakte me niet goed. N.B. Kipsaté is echt mijn favoriete ‘snack’.

Reactie van Friet van Oost

Hi Amber, bedankt voor je bericht. Citroenmayo ga ik meteen opnemen in ons assortiment. Tijdens ons gesprek gaf je aan dat je een grote fan bent van Indonesische saté, onze kipsaté is gemarineerd op de Chinese manier maar het kan zijn dat deze kipsaté net niet voldoende marinade had, we gaan hier opletten.

Yvette
10 januari 2021
Kim
9 januari 2021
Maartje
9 januari 2021
Sabrina
9 januari 2021

Altijd heerlijke frietjes en happen 😋Vriendelijke bezorging, echte toppers!

Linda
8 januari 2021
sonja goemans
6 januari 2021

De poke bowl was overheerlijk, snelle bezorging super gegeten

Ai
5 januari 2021

De pokebowl was lekker maar er zat een uur en drie kwartier tussen mijn bestelling en toen het bezorgd werd. Toen ik om 18:23 uur belde waarom het zo volgens de bevestiging pas om 19:55 uur zou zijn kreeg ik te horen dat de rijst op was en opnieuw gemaakt moest worden. Dit zou drie kwartier duren. Om 20:07 uur besloot ik maar even terug te bellen maar er werd niet opgenomen. Even later stond het eten voor de deur. Maar dit was echt veel en veel te lang.

Reactie van Friet van Oost

Hi Avalon, Zoals telefonisch besproken had mijn collega’s op tijd moeten bellen en goed door moeten geven dat het langer duurt en of u daarop wilde wachten. Tijdens de spits was het ons ontgaan., nogmaals ons welgemeende excuses. Groet, Xandra

Daniella
4 januari 2021

Friet groot was koud, de satesaus zuur en koud De bamischijf was koud, broodje hamburger was ook koud , klef, en doordrenkt, mijn halve grill kip was vergeten, 45 minuten later werd de kip na bezorgd, met 2 cola als excuses . Kippetje was lauw, smaakte wel oke. We zijn zeer teleurgesteld, wij houden absoluut niet van koud en zompige snacks. Dit was de 2e bestelling, de eerste bestelling was warm en goed, het kan dus wel! Denk niet dat ik weer ga bestellen, het was echt een domper.

Reactie van Friet van Oost

Hi Danielle, bedankt voor de telefonisch gesprek met feed-back. We gaan er opletten dat we de volgende keer de producten dubbel verpakken.

Anoniem
4 januari 2021

Prima smaak, hoeveelheid en kwaliteit. De bakjes saus zijn echter vaak “gekanteld” waardoor een beetje saus door het zakje van die specifieke portie gaat. Heb ook geen oplossing, want de saus bakjes “knikken” in de tas een beetje. Zoals gezegd, smaak maakt alles goed.

Son
13 december 2020
Ra
13 december 2020

Lekkere vette hap kun je hier bestellen. Eerste keer kreeg ik echter wel koude frietjes. 2 maanden later weer eens besteld met de opmerking om de frietjes goed te verpakken. Nu kreeg ik ze niet koud maar lauw. vooruitgang maar nog niet goed genoeg.. mocht je een ander verpakking bedacht hebben laat her mij weten dan wil ik zeker ween bestellen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

amsterdamer
13 december 2020

Super als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
13 december 2020

Snel geleverd en heerlijk warm! Doorgebakken patat was super knapperig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olivier
12 december 2020

Echt een goeie snackbar. De friet is werkelijk top!

Kaat
12 december 2020
Asia
10 december 2020

Best fries, best service. My Little treasure in the city.

Amsterdam
8 december 2020

Lekker

Anoniem
7 december 2020

Smakelijk en goed verzorgd zoals altijd 👌🏼

Amsterdam
7 december 2020

Super net asl altijd! Beste poke bowls in town!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
6 december 2020

Goede producten en lekkere frieten! Bezorging beetje lange wachttijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
5 december 2020

Super lekker , uitgebreid aanbod en snelle sympathieke service

Asia
5 december 2020

Super snel. Papier verpakking. Heerlijk qua smaak. Bedankt 👍

Ingrid
4 december 2020

Voor het eerst poke bowl gegeten en wist niet wat poke bowl was. Durfde het aan om het hier te proberen omdat hun patat van zoete aardappel en hun kroketten altijd heerlijk zijn. Ik had de poke bowl met tonijn genomen en het was super lekker. Ik ga de andere ook eens proberen. De bezorger was snel met het brengen en ook erg vriendelijk.

Varandy
1 december 2020

Was heerlijk zoals altijd

Yvje
29 november 2020
Joss
29 november 2020

Het was weer prima, lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Donald
27 november 2020

Heerlijke frites en croquetten, precies klaar op de afgesproken tijd.

Anoniem
23 november 2020

Lekker van smaak en goed doorbakken zoals altijd 👌🏼

A. de Jong
23 november 2020

Goede en vriendelijke service

Yvette
23 november 2020

Zoals altijd vriendelijk, snel en lekker!!

Angelina
23 november 2020
Denzell
22 november 2020

Heerlijk eten en een ruime keuze. Ook perfect dat we van tevoren een tijdslot kunnen kiezen om af te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne-Sophie
20 november 2020

Goede kwaliteit patat. Snelle bezorging. Alles was nog goed warm. Bedankt!

Familie J
20 november 2020

Was weer heerlijke friet!!

Martine
19 november 2020

Wat een top friet zaak! Online bestellen, zonder te wachten, je bestelling meenemen. Echt goed geregeld!! En het smaakte ook nog eens heerlijk! Ontzettend uitgebreid aanbod, ook leuke menu’s, ik vind het een top zaak!

Fien
18 november 2020

Vanaf dag één de lekkerste friet en dat niet alleen! Mijn persoonlijke favorieten: zoete aardappelfriet (zacht van binnen en knapperig van buiten) gegride kip (héérlijk gekruid en mals) en de salade rundvlees (beter dan die van Loetje). Ze bezorgen ook, maar als je in de buurt moet je hier zeker langsgaan! Xandra heeft een topteam en er is altijd tijd voor een gezellig praatje.

Wouter
16 november 2020

Erg lekkere friet. Prima service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

gerard
14 november 2020

lekker gegeten en was toch snel bezorgd

Miep Cornelisse
13 november 2020

Mijn eten was koud. De kaassouffle was taai de kaas was helemaal weg. Ik zat een stuk gepaneerd karton te eten.

Reactie van Friet van Oost

gelukkig zijn we er samen uit gekomen mw. Cornelisse.

Sabrina
12 november 2020

Toppers! 😋

Judith
11 november 2020
Jutka
11 november 2020

Top friet en vooral dat Sint Maarten snoepje was weer geluksmomentje.

Marcel
8 november 2020

Heerlijk!

Lisanne
8 november 2020
Julia
7 november 2020

Zoals altijd de heerlijkste zoete aardappel friet en lekkere vega snacks erbij!

John
5 november 2020

Heerlijk gegeten

Matt
4 november 2020

Lekkere friet en vriendelijk personeel, top!

Karin Ruisch
4 november 2020

Salade is heel gevarieerd. Palmhart erin is heerlijk. Pitten erover. Prima. Patat altijd knapperig en van aardappel met schil.

Anoniem
3 november 2020

We bestellen met regelmaat in het afgelopen jaar. Eigenlijk altijd hartstikke tevreden. Echter dit keer was alles door elkaar in de tas. Frietjes door de zakjes uit de bakjes. Mayo, curry en andere saus uit de bakjes. Het was een grote kliederboel. Daarnaast waren de frieten koud, wat we nog nooit meegemaakt hebben.

Herman de Rooij
3 november 2020
Ingrid
1 november 2020

Voor het eerst bestelt bij jullie i.p.v. langs te komen. Bestellen was super makkelijk en het eten heerlijk. Wel jammer dat door de corono tijd jullie niet meer op de dag geopend zijn om bij jullie te eten. Maar dit bestellen en het lekkere eten maken het meer dan goed.

Jeroen
31 oktober 2020

Was echt goeie, echt een aanrader die poke bowls

Donna
30 oktober 2020

Top! De patat is wel zo lekker!! Eerlijk is eerlijk, hij is het lekkerst direct uit het vet, in de hand, Dan is ie nog lekker warm. Maar de patat is zo goed, zelf als ie n beetje is afgekoeld is ie nog lekker. Toppers.

Linda
30 oktober 2020

vriendelijke service, goede kwaliteit

jbr
29 oktober 2020

Supervers en superlekker zoals altijd :-)

Colinda
28 oktober 2020

Heerlijke veggie bowl met een verrassend laagje lekker smeuige rijst en veel groenten, ik had nog extra de omelet stukjes. Grote zoete aardappel frietjes ( zelfs nog wat over, lekker in de koekepan voor later) Heel jonge vriendelijke bezorg jongen en rennend 3 trappen opkomt ;-). Top Xandra en team \o/

Reactie van Friet van Oost

Dank je wel Colinda, super dat het dit keer goed is gegaan

Hans.
27 oktober 2020

Wederom genoten van de vette bek, snel bezorgd. Bezorger gevallen met de scooter en hij maakte zich meer zorgen over het eten dan om zichzelf. Hoop dan ook dat het goed gaat 👍🏻

Reactie van Friet van Oost

Bezorger is gelukkig verder ongedeerd, enkele schrammen. Fijn om te horen dat mijn bezorger zo professioneel bezig is. Dank je Hans.

Colinda
26 oktober 2020

Hallo, Helaas was de veg. burger dit keer karig belegd en het glutenvrije bolletje leek wel van plastic (en ik eet toch echt vaker glutenvrij). De mozarella salade was vooral ERG Veel sla. Jammer voor 16,-

Reactie van Friet van Oost

Telefonisch gesproken met Colinda en we zijn er uitgekomen. Bedankt voor de feedback.

Fam. Roelofs
25 oktober 2020

Saté was heerlijk, patat was ook nog aardig warm en goed knapperig. Helaas een hele koude hamburger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Friet van Oost

Familie Roelofs gesproken en tot een oplossing gekomen. Bedankt familie Roelofs.

Wim
25 oktober 2020

Top friet!!!

Reactie van Friet van Oost

Dank je wel Wim, tot snel.

Fieke
24 oktober 2020

Zoals altijd uitstekende kwaliteit en heel lekker! De nieuwe Poké bowls zijn een absolute aanrader.

Reactie van Friet van Oost

Dank je wel Fieke met je fantastische beoordeling.

Karin Ruisch
24 oktober 2020

Altijd goed eten, ruime keus, goede service en aardige mensen. Ook vegetarisch en groentegerechten van goede kwaliteit

Reactie van Friet van Oost

Dank je wel Karin voor je mooie beoordeling.

Hg
24 oktober 2020
Marja
24 oktober 2020

Heerlijke pokebowl met krokante garnalen Veel groente met rijst en heerlijke dressing erbij verpakt in een goede bowl met deksel zodat mocht je wat overhouden het kan opbergen in de koeling Ruime portie

Reactie van Friet van Oost

Dank je wel Marja en super leuk dat je onze Poké-Bowl promoot op je eigen FB, Top!

rfeferg
23 oktober 2020

genoten van de snacks :) friet was prima

Daan
21 oktober 2020

Was heerlijk, snel en warm genoeg nog thuis bezorgd in deze periode.

Reactie van Friet van Oost

Dank je Daan, we doen ons best. Als er verbeter punten zijn dan horen wij dit graag.

Ron
13 oktober 2020

Mooi op tijd klaar en heerlijke friet!

J groot
11 oktober 2020

Lekker, as usual

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maddy
9 oktober 2020

De sashimibowls waren heerlijk. Echt super lekker. Tip: de hamburger enz verpakken in folie zodat ze warm blijven

Reactie van Friet van Oost

Maddy gesproken, goede feedback en nu gaan we kijken hoe we de hamburger beter kunnen verpakken.

Angelina
4 oktober 2020

Service was snel en netjes. Lekkere friet!

Alex Vaassen
3 oktober 2020

Top op de afgesproken tijd! En lekker zoals altijd!

David
3 oktober 2020

mag ietsje minder zout :)

Reactie van Friet van Oost

We gaan er rekening mee houden. Mocht je weer bestellen dan kan je ook de optie kiezen geen zout, dan weet je het zeker dat het goed gaat.

Jeroen
27 september 2020

Smaak weer goed zoals altijd. Helaas klopte iets niet in de bestelling.

Frank
31 augustus 2020

Top service en heerlijke friet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.