Beoordelingen van Friet van Oost Amsterdam

Recente recensies van Friet van Oost Amsterdam

5 sterren na 112 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke veggie bowl met een verrassend laagje lekker smeuige rijst en veel groenten, ik had nog extra de omelet stukjes. Grote zoete aardappel frietjes ( zelfs nog wat over, lekker in de koekepan voor later) Heel jonge vriendelijke bezorg jongen en rennend 3 trappen opkomt ;-). Top Xandra en team \o/

Reactie van Friet van Oost:Dank je wel Colinda, super dat het dit keer goed is gegaan

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van de vette bek, snel bezorgd. Bezorger gevallen met de scooter en hij maakte zich meer zorgen over het eten dan om zichzelf. Hoop dan ook dat het goed gaat 👍🏻

Reactie van Friet van Oost:Bezorger is gelukkig verder ongedeerd, enkele schrammen. Fijn om te horen dat mijn bezorger zo professioneel bezig is. Dank je Hans.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, Helaas was de veg. burger dit keer karig belegd en het glutenvrije bolletje leek wel van plastic (en ik eet toch echt vaker glutenvrij). De mozarella salade was vooral ERG Veel sla. Jammer voor 16,-

Reactie van Friet van Oost:Telefonisch gesproken met Colinda en we zijn er uitgekomen. Bedankt voor de feedback.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was heerlijk, patat was ook nog aardig warm en goed knapperig. Helaas een hele koude hamburger.

Reactie van Friet van Oost:Familie Roelofs gesproken en tot een oplossing gekomen. Bedankt familie Roelofs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top friet!!!

Reactie van Friet van Oost:Dank je wel Wim, tot snel.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd uitstekende kwaliteit en heel lekker! De nieuwe Poké bowls zijn een absolute aanrader.

Reactie van Friet van Oost:Dank je wel Fieke met je fantastische beoordeling.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten, ruime keus, goede service en aardige mensen. Ook vegetarisch en groentegerechten van goede kwaliteit

Reactie van Friet van Oost:Dank je wel Karin voor je mooie beoordeling.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowl met krokante garnalen Veel groente met rijst en heerlijke dressing erbij verpakt in een goede bowl met deksel zodat mocht je wat overhouden het kan opbergen in de koeling Ruime portie

Reactie van Friet van Oost:Dank je wel Marja en super leuk dat je onze Poké-Bowl promoot op je eigen FB, Top!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

genoten van de snacks :) friet was prima

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, snel en warm genoeg nog thuis bezorgd in deze periode.

Reactie van Friet van Oost:Dank je Daan, we doen ons best. Als er verbeter punten zijn dan horen wij dit graag.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd klaar en heerlijke friet!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, as usual

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sashimibowls waren heerlijk. Echt super lekker. Tip: de hamburger enz verpakken in folie zodat ze warm blijven

Reactie van Friet van Oost:Maddy gesproken, goede feedback en nu gaan we kijken hoe we de hamburger beter kunnen verpakken.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Service was snel en netjes. Lekkere friet!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top op de afgesproken tijd! En lekker zoals altijd!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mag ietsje minder zout :)

Reactie van Friet van Oost:We gaan er rekening mee houden. Mocht je weer bestellen dan kan je ook de optie kiezen geen zout, dan weet je het zeker dat het goed gaat.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak weer goed zoals altijd. Helaas klopte iets niet in de bestelling.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service en heerlijke friet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en zelfgemaakte snacks, met liefde bereid

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo Xandra, het was weer prima maar mijn smaak iets teveel olie over de salade. Nog bedankt voor de extra mayo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd erg lekkere friet en vriendelijke mensen!!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service, heerlijke voorgebakken frietjes!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snelle levering

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, leuk en vriendelijk personeel, bestelling op tijd gereed

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

had ik patat van zoete aardappels erbij besteld ?

Reactie van Friet van Oost:Hi Rien, nee dus hahaha. Grelukkig telefonisch met je opgelost.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste friet van Amsterdam! Naar wens doorbakken en heel veel friet voor een goede prijs. De vegetarische zelfgemaakte loempia’s en de vega burger zijn ook altijd favoriet! En altijd vriendelijk personeel :-)

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet van Oost is mijn favoriete snackbar. Heerlijke patat en snacks mmm En de hamburger is meer dan lekker. Ik moet alleen nog een keer een maaltijd uitproberen :) Als je bestelt om zelf af te halen staat je bestelling exact op tijd klaar. Eigenares Xandra is een hartstikke leuke en lieve zakenvrouw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Bestelling kon in 10min gehaald worden; heel fijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk doorbakken frietjes en op tijd klaar!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Berenhap met satesaus werd helaas zonder satesaus geleverd

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top friet, snel en makkelijk te bestellen via eigen website

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en snacks. Wat mij betreft mogen er wel meerdere snacks in 1 zakje, scheelt voor jullie kosten en beter voor het milieu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was zoals altijd heerlijk. Blikje Fanta wat ik had besteld zat er niet bij.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet van Oost is altijd FANTASTISCH! Fijne mensen, goede service en verrukkelijk.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top! Kijk nu weer uit naar de volgende bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet en de hamburgers waren weer top. Altijd smullen bij Friet van Oost!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Na een familie brainstorming zijn wij met elkaar eens dat friet van Oost nog steeds de BESTE frietzaak van Amsterdam is. Lekker krokant goud friet, precies op de juiste dikte gesneden. De friet smaakt naar aardappelen, wat niet vanzelfsprekend is tegenwoordig. Ook niet onbelangrijk: wij hebben de online bestelling geplaatst bijan tegen sluitingstijd...het personeel was al aan het schoonmaken, toch hebben zij alles opnieuw gestart om onze bestelling klaar te maken: TOP! Lekkerste friet en aardigste personeel.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond al klaar toen ik aankwam. Beste friet van Amsterdam Oost!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen (met kleine korting) is echt heel handig - geen wachttijd en snacks lijken eenmaal thuis gekomen nog lekkerder/heter dan bij bezorgen. Bestellen beetje omslachtig omdat je per product veel opties moet vinken. Daarentegen heel bijzonder dat je kunt kiezen voor geen zout en/of extra doorbakken - heerlijk!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkerrrrrr

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst de zalmpasta besteld. Echt heerlijk en zeer ruime portie! De frietjes waren ook weer subliem :-) Bezorger was een zeer vriendelijke jongen. Duimpje omhoog!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste frietbakkers van Amsterdam maken nog steeds de allerlekkerste friet. Ook nu! Weer heerlijk gegeten.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was, zoals we gewend zijn, weer heerlijk. Echter bleek bij thuiskomst dat we twee middel porties hadden mee gekregen in plaats van een grote en een middel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. Snel, goed verzorgd en geweldige bestellijst waardoor je al jwensen mbt je bestelling kunt aangeven.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker zoals gebruikelijk. Soms wel eens een foutje boj de bestelling maar altijd een goede oplossing👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Allerliefste mensen die zorgen voor de allerbeste en -knapperigste friet van Amsterdam!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was geen succes. Broodje hamburger was klef (nat) viel uit elkaar.patat 1 doorgebroken besteld 1 niet doorgebakken besteld. Waren allebei doorgebroken. Broodje kroket zat ook vreemde smaak aan. Vaker gebeurd dat bestelling niet goed is gegaan.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, mooi ruim aanbod vega(n) dingen, goeie service en we komen vooral voor de gezelligheid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De allerlekkerste friet van Amsterdam, ook bij afhaal. Bestelling was precies op tijd klaar en netjes ingepakt. Het personeel super vriendelijk. Beste friet tent ooit!!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede friet en kippetjes, goede service

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en burgers, maar het duurde wel een half uur langer dan de melding via mail aangaf.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse friet en lekkere kip en snelle vriendelijke bezorging. We gaan zeker vaker bestellen

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere friet! Onze kinderen en ik zelf willen geen andere friet meer.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere grove frieten. Zelfgemaakte loempia's waren ook lekker. Werd snel bezorgd na bestellen, maar niet heel warm. 1 kroket ontbrak, evenals de mosterd bij de kroket die er wel bij zat.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, ook ten tijde van corona...

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

I am coming with kids quite often. The kids love the fritjes met frietsaus. The best is that you as well do not get any plastic with your fritjes. All is recycled paper based!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en goede service Lekkerste van 1096 gebied!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top smaak, vers, en smakelijk. Ik betwijfel echter of de bami schijf vegetarisch is zoals beschreven tijdens het bestellen.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer goed. Lekkere friet en heerlijke loempias

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tweede keer dat de bestelling niet klopte... :( Het is dat ze lekkere frietjes hebben. :) Toch dan maar direct zelf controleren volgende keer.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit en lekker. Verse producten en op tijd met de bestelling. Gewoon een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super aardige personeel! Bestelling wad op tijd klaar en wat hebben we genoten. We gaan er zeker vaker komen!!!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet en saus was goed. Helaas een frikandel speciaal met ketchup besteld, maar eentje met curry gekregen. Vergissing.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij thuiskomst bleek de bestelde kaassoufflé te ontbreken. Jammer!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste zoete aardappelfriet van Oost! En een top service!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet en kip

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Producten zagen er prima uit, helaas was alles zeer lauw/koud. Volgens mij waren we het 2de adres op een bezorgroute want dit is nog nooit zo geweest (we wonen dichtbij de friture en heb vaker besteld)

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevaarlijk lekkere verse frieten, geldt ook voor de zelfgemaakte Vietnamese loempia's, jammie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd van lekkere vis, goede aangemaakte sla met heerlijke knapperige patat en ook nog eens een aardige bezorger.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, fijne service!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ECHT de ALLER lekkerste frietjes en snel bezorgd! Voor het eerst de vega runderkroket en de vega frikandel geprobeerd. Boven verwachting! Gaan we vaker doen :-)

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste friet ooit!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker afgehaald, nu voor het eerst laten bezorgen. Kwaliteit goed zoals altijd, kwam warm aan, niet slap. Bezorging op tijd.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld en goede kwaliteit zoals vanouds. Fijn dat het in deze tijd ook online geregeld kon worden. Een iets makkelijkere manier om de bezorgtijde aan te geven zou wel prettig zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo fijn dat jullie ook nu gewoon doorbakken en nog steeds de allerlekkerste friet leveren! Geweldig, mijn dank is wederom groot.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hectische tijden, maar toch een eerlijke review. De zoete aardappelfriet was te donker, waardoor bitter. Twee frikandellen besteld, maar 1 met saus speciaal; beide gekregen met saus (jammer, want 1 was voor kind). Veggie loempia was ook vrij donker en bitter. En bij beide zat geen saus (terwijl er stond dat dit er standaard bij zat). De friet en hamburger waren wel erg lekker.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Eerste keer een bestelling geplaatst, jullie hebben er een vaste klant bij!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet, keurig op tijd gereed

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet wel iets te doorbakken. Authentiek. Goede berehap met prima satesaus. Zo’n friettent is zeldzaam boven de rivieren. Prijzen zijn redelijk. Vriendelijk personeel

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat goede service lekker makkelijk online bestellen

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker doorbakken friet ouwe

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn altijd erg tevreden, echter hadden we deze x(eerste x online) niet de juiste snacks en was het doosje saté saus vergeten. Verder weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle bestelling en klaar toen ik binnen kwam lopen. Enige nadeel van de website is dat er een enorme hoeveelheid keuzes is die je moet maken en scrollen om er bijvoorbeeld mayonaise bij te krijgen. Dit ook omdat er zoveel leuze is die Friet van Oost aanbied. Op zich is de enorme keuze goed, maar maakt de website en het bestelproces hierdoor een beetje ingewikkeld en langdradig. Ik heb besteld via mijn telefoon, maar weet niet of dit ook geldt voor bestelling via de gewone pc.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Had ophaaltijd van 18:30 uur. Was 5 minuten eerder (18:25 uur) en het stond al klaar. Super handig. Echter thuis aangekomen was de friet bijna helemaal afgekoeld. Denk dat het al even klaar stond. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Op afgesproken tijdstip klaar! Heerlijke friet. En betrouwbaar want kreeg geld wat ik te veel had betaald retour! Dank!!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke site, makkelijk te navigeren. Friet was keurig op tijd klaar. Scheelt veel wachttijd ook omdat je vooraf betaald zodat je ook daar niet op hoeft te wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

19:20 besteld en 19:30 opgehaald. Het eten was heerlijk! Mijn visite vond het ook lekker

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste friet in de wijde omtrek. En dan ook nog verkocht door aardige mensen. In een woord: Top!

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De beste friet van Amsterdam!