Beoordelingen van Friet van Oost Amsterdam

Recente recensies van Friet van Oost Amsterdam

5 sterren na 285 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet en de blikjes koude cola zaten samen in de tas, de friet was dus afgekoeld :(

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste friet van Amsterdam-Watergraafsmeer :) De bezorging is helemaal top en op tijd!

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect Groet, Ans

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijke Beste van Amsterdam!

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Door onoplettendheid van mijn kant, had ik de ophaaltijd verkeerd aangegeven. Mijn bestelling stond netjes klaar, maar inmiddels koud. Toen ik het kwam ophalen, kreeg ik een verse aangeboden. Wat een service!! En natuurlijk weer lekker gegeten

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Je kunt hier niet alleen terecht voor heerlijke kip van de grill (klassieker), maar ook voor steeds meer vegetarische snacks (vandaag de Wier'Do's uitgeprobeerd). En nog steeds aan TOP: de lekkerste friet van Amsterdam en omstreken! Was weer heerlijk.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo veel heerlijke variatie, vegaburger is om te smullen, de Vlaamse mayonaise bij de doorgebakken knapperige friet is ook niet te versmaden. Aanrader.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en kroketten. Top kwaliteit

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en werd heel fijn heel snel bezorgd door een bijzonder vriendelijke bezorger.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Consistent heerlijke friet en consistent heerlijk sappige kip, met heel goede service en bezorging

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische app! Heerlijk eten, echt goed verzorgd! Echt super! Tip: als er een product niet meer op voorraad is dan zie je dat bij de betaling maar er staat niet welk product dan uitverkocht is. Dus dat is lastig om uit te zoeken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles was goed op temperatuur. De bezorger was een vriendelijke vrolijke man en alles binnen een redelijke tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoete aardappel frietjes waren prima maar pompoensoep was erg dun, meer bouillon en zat in een boordevol bakje dat moeilijk open ging. Gevolg overal soep. Jammer. Suggestie de soep wat dikker te maken en andere soepbakjes gebruiken. De kippendijschotel was super!

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals we gewend zijn. Ook keurig op tijd

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Een fijne zaak met naast bijzondere frieten, goede en lekkere snacks. Een parel voor Oost en ook voor daarbuiten.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kroketten heerlijk ! Ook de salade heel goed Helaas was de friet koud .tip wellicht betere verpakking voor het bezorgen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld bedankt

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een kwartier waren jullie er al! Alles was super lekker. De friet warm en krokant.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer tevreden over de (warmte) kwaliteit, bezorging en smaak.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip heel lekker, patat lekker, niet meer echt warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste friet en snacks van Amsterdam!

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De producten zijn van een constante goede kwaliteit en erg lekker. Zowel ophalen als bezorgen gaat stipt op de tijd die wordt aangegeven tijdens het bestellen!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en lekker snel bezorgd!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect, zelfs een persoonlijk briefje als antwoord op mijn vraag. Ik ga zeker vaker bestellen.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topfriet, heerlijke smoothie. Broodje hamburger was btje klef bij aankomst

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo Xandra en team, De zoete aardappelfriet en snacks waren goed, behalve de 2 wier-do's want daar zat weinig smaak aan erg flauw en droog ( gelukkig waren ze ter kennismaking maar 1 euro). Jammer dat wèèr de saus niet goed is gegaan, weer een of andere zurig smakende mayonaise die duidelijk gèèn knoflooksaus was of iets van knoflook in zat, en nee dit was geen Yildrish dame die mijn bestelling heeft gemaakt. Ik heb daar over gebelt en dan zou ik de volgende keer korting krijgen van €3,10, of het kon nog nageleverd worden, maar ik wilde gewoon mijn geld terug. Verder vindt ik hier bestellen veel te duur, ik was 17,80 kwijt omdat het minimum bestel bedrag 15,- is. Normaal bestel ik bij Hoki maar die hebben helaas geen zoete aardappel friet. Dus het gefrituurde, op die wier-do's na, was allemaal perfect in orde en nog goed warm bij bezorgen, maar een bestelling goed uitvoeren helaas niet. Ik zal heus nog wel eens wat bestellen bij Friet van Oost alleen geen saus meer, daar ben ik we

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere patat, goed warm geleverd en keurig op tijd. Ook alle specialiteiten zijn erg lekker!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frieten!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld via de app. Dat ging heel soepel. Complimenten voor deze app! Bezorging correct en op tijd. Alles was nog lekker warm. De maaltijd was heerlijk van smaak en een goeie portie. De vega burger was echt top! En de frietjes als altijd super. Kortom zeer geslaagde ervaring!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

goede producten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam zeer snel, echt heel snel. Maar het belangrijkste: heerlijk van gegeten.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke snacks en fantastische sauzen bij bezorging waren de garnalenkroketjed leeggelopen. Maar in mum van tijd werden nieuwe bezorgd met een drankje van het huis. Supersympathiek, Friet van Oost is een absolute aanrader.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk eten. De kipsaté is geweldig!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Friet van Oost is altijd overheerlijk. Normaal bestel ik via de website en kies ik voor bezorging, maar heb dit nu niet gedaan omdat de minimale bestelling van €15,- naar €17,50 is gegaan. Daarbij ben ik van mening dat als je een website beheert met daarbij online bestelling, dat de klant dan niet EN een minimale bestelwaarde moet hebben EN dan ook nog €0,25 transactiekosten moet betalen voor betaling via iDeal. Dit viel me de vorige keer al tegen, vandaar dat ik het dus maar sporadisch doe. Verder is jullie service, vriendelijkheid en kwaliteit van het menu altijd geweldig..

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische friet en heerlijke sappige saté met een lekkere pindasaus gegeten.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Razendsnel bezorgd, groot assortiment en erg lekker!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect gebakken friet. Ook de garnalen kroket was erg lekker!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De allerlekkerste doorgebakken versie Friet, heerlijke kippetjes, minimaal 1 keer per week vaste prik hier thuis.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk, vooral de halve kip. Helaas was de patat koud.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke patat. Ik bestel wel altijd niet doorgebakken anders is het net chips hahaha het was er super snel en bezorger was heel vriendelijk

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kip heerlijk friet komt warm aan! pindasaus kan beter.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Vriendelijke mensen en op tijd bezorgd. WT wil je nog meer!👍🏻 Top

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal super!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere friet, dito fijne bezorging. 1 ding : de sausjes moeten echt apart in een afgesloten bakje ... niet zo'n vakje aan de zijkant waar dan verlepte frietjes inhangen , dat was echt jammer ! Verder te lekker

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gegrilde kip was top ,lekker sappig , mals en goed op temperatuur. Frietjes waren nog knapperig en warm. Hamburger ietsje aan de lauwe kant maar komt waarschijnlijk door de riante sla en tomaten die de burger snel doen afkoelen. Bezorging was keurig binnen de aangegeven tijd.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kip, prima bezorging. Er ging door overmacht bij de levering wat mis. Werd heel prettig over gecommuniceerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker patatje Goede sevice

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en super snel bezorgd. Alle snacks zijn ook verrukkelijk en de zelfgemaakte sambal is lekker pittig. Ik bestel hier voortaan altijd!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke kip patat ook lekker;;;;;;

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten heerlijk maar bestelling niet compleet

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top proces van app naar bestrlling! Ennlekkere friet. Ook goed dat er vega opties zijn

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

great food and fast delivery as always, thanks

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en warm bezorgd! Verse salade!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Garnalen kroket was heel zacht en werd daardoor kapot geleverd. Friet was lekker doorbakken maar wel behoorlijk afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij Friet van Oost krijg je nog altijd de allerbeste friet in de wijde omtrek. Perfect gebakken vers gesneden friet, waarmee ze met kop en schouders boven iedereen uitstekken. En de rest van het eten is hier ook top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, snel, goede service, veel te kiezen, en superlekker eten!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top poke bowl

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kwaliteit en snel geleverd. En ook als het een keer mis gaat lost het team het altijd netjes op! Aanrader!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben echt fan van jullie dat moet ik allereerst zeggen. Helaas was het de laatste 2x niet goed. De friet was lauw en proefde ook taai. Nou kon gisteren de bezorger het ook niet helemaal vinden, wat natuurlijk een keer kan gebeuren, maar het was de keer ervoor ook al, dus of het daar aan lag. Daarnaast ben ik geen fan van het nieuwe hamburgerbroodje, terwijl jullie eerst de lekkerste hamburger verkochten die er verkrijgbaar is. Ik begrijp dus de verandering niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Als ik dan patatjes eet, dan echt hier. Heerlijk! En super service. Wanneer je online besteld, maar er is iets niet op voorraad, wordt je opgebeld en krijg je iets anders. Kosten worden niet in rekening gebracht.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten! Zoete aardappel frietjes For The Win

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker! Smaakt echt ambachtelijk. En altijd vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten, super snelle bezorging!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maar enorme vegetarische cheeseburger. En lekkere smoothie.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste friet!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant en altijd happy met het eten en de bezorging. Dit keer waren de frieten echt te hard, niet een paar maar allemaal, we hebben niet volledig opgegeten. 1 portie was zonder zout besteld maar niet helemaal goed gegaan. Snacks waren prima zoals altijd.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt de beste en lekkerste verse friet uit de omgeving met de aardigste mensen erbij. Manier van bestellen is ook super en altijd een glimlach achter de balie.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst een kaaskroket: heerlijk! Jullie patat is super. Zowel normaal als zoete aardappel. Kipkorn ook top. Goede prijzen.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Malse kip, lekkere brosse kroketten, heerlijke friet en yum sausjes 👍🏻

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, mag wat warmer zijn

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere friet, met schil, goede smaak en veel vega snacks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always very delicious friet and excellent fresh grilled chicken!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de kip was erg lekker mals en de friet van echte aardappels kwam warm aan. Wij blijven bestellen bij jullie!! groetjes mirjam

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat je de app hebt gemaakt! Service ook erg snel & goed.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden een hele kip besteld maar we kregen maar een halve mee. Beetje chaotischLater konden we de andere helft ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer weer heerlijk gegeten !

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We zijn bofkonten in ons buurtje zo'n lekkere snackbar te.hebben.t Mag geen snackbar heten eigenlijk, doet niet onder voor restaurant! Genoten van mals grilkippetje en geweldige frites. Aanrader!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwam de friet dit keer echt niet warm aan....

Reactie van Friet van Oost:Hi Esther, vervelend om te lezen dat jullie friet niet warm is aangekomen. Voor jullie volgnde bestelling heb ik de frietjes als korting opgevoerd. Excuses voor het ongemak.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste frietjes van Amsterdam En op tijd 👍🏾 Zoete frietjes is zeker een aanrader

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker. Zoals altijd. Een aanrader 👍

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Producten zouden nog beter verpakt kunnen worden zodat de snacks warmer blijven. Misschien met aluminiumfolie?

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat fijn dat Friet van Oost in het weekend tot laat bezorgd! Weer heerlijk gegeten en een super leuke bezorger.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Zo lekker en vers. Knapperige frietjes, heerlijke hamburger 🍔 en lekker veel sausen, geen zuinige beetjes. Helemaal goed! Een topper.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Snelle bezorging, lekkere saté saus en patat

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

goed frietje aanrader

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede en snelle service, lekkere friet met schil en ook de andere gerechten smaken altijd erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder lekkere friet. De Chicken Chunks zijn erg smaakvol. De satésaus is lekker pittig. Een aanrader.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pompoensoep! En superfriet, maar dat was al bekend.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! Alleen iets te veel saus op de burger. Verder top!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas alleen nog maar met iDeal te betalen.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet en snacks opgehaald bij Friet van Oost met erg vriendelijk én vrolijk personeel! Aanrader!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo snel en lekker. Bedankt

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker. Heerlijk kip en knapperige frietjes. Ik wilde van te voren bestellen zodat ik niet bij het op halen lang hoefde te wachten. Maar na het invullen online van de bestelling kon het alleen gebracht worden en dat duurde 1 uur. Maar dat weet ik nu, dus .....groeten

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijke frietjes

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel besteld Snel betaald Snel bezorgd Met smaak snel ;) opgegeten Collega vond berenhap iets tegenvallen Rest was heerlijk

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super, lekker, ecologisch

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mijn eerste bestelling bij jullie en ik vond het helaas niet geslaagd: - Prima bestelsysteem en bezorging; - De friet was wel goed van smaak, maar niet zo warm; - De kroketten waren erg vet en 1 was geplet; - Mosterd hoort niet bij garnalenkroket, maar citroenmayonaise of tartaarsaus; mosterd is voor bij vleeskroket; - De kipsaté was duidelijk niet gemarineerd en de satésaus rook een beetje vreemd (zuur) en smaakte me niet goed. N.B. Kipsaté is echt mijn favoriete ‘snack’.

Reactie van Friet van Oost:Hi Amber, bedankt voor je bericht. Citroenmayo ga ik meteen opnemen in ons assortiment. Tijdens ons gesprek gaf je aan dat je een grote fan bent van Indonesische saté, onze kipsaté is gemarineerd op de Chinese manier maar het kan zijn dat deze kipsaté net niet voldoende marinade had, we gaan hier opletten.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke frietjes en happen 😋Vriendelijke bezorging, echte toppers!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowl was overheerlijk, snelle bezorging super gegeten

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De pokebowl was lekker maar er zat een uur en drie kwartier tussen mijn bestelling en toen het bezorgd werd. Toen ik om 18:23 uur belde waarom het zo volgens de bevestiging pas om 19:55 uur zou zijn kreeg ik te horen dat de rijst op was en opnieuw gemaakt moest worden. Dit zou drie kwartier duren. Om 20:07 uur besloot ik maar even terug te bellen maar er werd niet opgenomen. Even later stond het eten voor de deur. Maar dit was echt veel en veel te lang.

Reactie van Friet van Oost:Hi Avalon, Zoals telefonisch besproken had mijn collega’s op tijd moeten bellen en goed door moeten geven dat het langer duurt en of u daarop wilde wachten. Tijdens de spits was het ons ontgaan., nogmaals ons welgemeende excuses. Groet, Xandra

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet groot was koud, de satesaus zuur en koud De bamischijf was koud, broodje hamburger was ook koud , klef, en doordrenkt, mijn halve grill kip was vergeten, 45 minuten later werd de kip na bezorgd, met 2 cola als excuses . Kippetje was lauw, smaakte wel oke. We zijn zeer teleurgesteld, wij houden absoluut niet van koud en zompige snacks. Dit was de 2e bestelling, de eerste bestelling was warm en goed, het kan dus wel! Denk niet dat ik weer ga bestellen, het was echt een domper.

Reactie van Friet van Oost:Hi Danielle, bedankt voor de telefonisch gesprek met feed-back. We gaan er opletten dat we de volgende keer de producten dubbel verpakken.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima smaak, hoeveelheid en kwaliteit. De bakjes saus zijn echter vaak “gekanteld” waardoor een beetje saus door het zakje van die specifieke portie gaat. Heb ook geen oplossing, want de saus bakjes “knikken” in de tas een beetje. Zoals gezegd, smaak maakt alles goed.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere vette hap kun je hier bestellen. Eerste keer kreeg ik echter wel koude frietjes. 2 maanden later weer eens besteld met de opmerking om de frietjes goed te verpakken. Nu kreeg ik ze niet koud maar lauw. vooruitgang maar nog niet goed genoeg.. mocht je een ander verpakking bedacht hebben laat her mij weten dan wil ik zeker ween bestellen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heerlijk warm! Doorgebakken patat was super knapperig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een goeie snackbar. De friet is werkelijk top!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Best fries, best service. My Little treasure in the city.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk en goed verzorgd zoals altijd 👌🏼

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super net asl altijd! Beste poke bowls in town!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede producten en lekkere frieten! Bezorging beetje lange wachttijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker , uitgebreid aanbod en snelle sympathieke service

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel. Papier verpakking. Heerlijk qua smaak. Bedankt 👍

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst poke bowl gegeten en wist niet wat poke bowl was. Durfde het aan om het hier te proberen omdat hun patat van zoete aardappel en hun kroketten altijd heerlijk zijn. Ik had de poke bowl met tonijn genomen en het was super lekker. Ik ga de andere ook eens proberen. De bezorger was snel met het brengen en ook erg vriendelijk.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk zoals altijd

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima, lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frites en croquetten, precies klaar op de afgesproken tijd.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker van smaak en goed doorbakken zoals altijd 👌🏼

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede en vriendelijke service

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd vriendelijk, snel en lekker!!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en een ruime keuze. Ook perfect dat we van tevoren een tijdslot kunnen kiezen om af te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit patat. Snelle bezorging. Alles was nog goed warm. Bedankt!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijke friet!!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een top friet zaak! Online bestellen, zonder te wachten, je bestelling meenemen. Echt goed geregeld!! En het smaakte ook nog eens heerlijk! Ontzettend uitgebreid aanbod, ook leuke menu’s, ik vind het een top zaak!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanaf dag één de lekkerste friet en dat niet alleen! Mijn persoonlijke favorieten: zoete aardappelfriet (zacht van binnen en knapperig van buiten) gegride kip (héérlijk gekruid en mals) en de salade rundvlees (beter dan die van Loetje). Ze bezorgen ook, maar als je in de buurt moet je hier zeker langsgaan! Xandra heeft een topteam en er is altijd tijd voor een gezellig praatje.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere friet. Prima service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten en was toch snel bezorgd

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eten was koud. De kaassouffle was taai de kaas was helemaal weg. Ik zat een stuk gepaneerd karton te eten.

Reactie van Friet van Oost:gelukkig zijn we er samen uit gekomen mw. Cornelisse.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers! 😋

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top friet en vooral dat Sint Maarten snoepje was weer geluksmomentje.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd de heerlijkste zoete aardappel friet en lekkere vega snacks erbij!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en vriendelijk personeel, top!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Salade is heel gevarieerd. Palmhart erin is heerlijk. Pitten erover. Prima. Patat altijd knapperig en van aardappel met schil.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen met regelmaat in het afgelopen jaar. Eigenlijk altijd hartstikke tevreden. Echter dit keer was alles door elkaar in de tas. Frietjes door de zakjes uit de bakjes. Mayo, curry en andere saus uit de bakjes. Het was een grote kliederboel. Daarnaast waren de frieten koud, wat we nog nooit meegemaakt hebben.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bestelt bij jullie i.p.v. langs te komen. Bestellen was super makkelijk en het eten heerlijk. Wel jammer dat door de corono tijd jullie niet meer op de dag geopend zijn om bij jullie te eten. Maar dit bestellen en het lekkere eten maken het meer dan goed.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt goeie, echt een aanrader die poke bowls

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! De patat is wel zo lekker!! Eerlijk is eerlijk, hij is het lekkerst direct uit het vet, in de hand, Dan is ie nog lekker warm. Maar de patat is zo goed, zelf als ie n beetje is afgekoeld is ie nog lekker. Toppers.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vriendelijke service, goede kwaliteit

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supervers en superlekker zoals altijd :-)

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke veggie bowl met een verrassend laagje lekker smeuige rijst en veel groenten, ik had nog extra de omelet stukjes. Grote zoete aardappel frietjes ( zelfs nog wat over, lekker in de koekepan voor later) Heel jonge vriendelijke bezorg jongen en rennend 3 trappen opkomt ;-). Top Xandra en team \o/

Reactie van Friet van Oost:Dank je wel Colinda, super dat het dit keer goed is gegaan

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van de vette bek, snel bezorgd. Bezorger gevallen met de scooter en hij maakte zich meer zorgen over het eten dan om zichzelf. Hoop dan ook dat het goed gaat 👍🏻

Reactie van Friet van Oost:Bezorger is gelukkig verder ongedeerd, enkele schrammen. Fijn om te horen dat mijn bezorger zo professioneel bezig is. Dank je Hans.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, Helaas was de veg. burger dit keer karig belegd en het glutenvrije bolletje leek wel van plastic (en ik eet toch echt vaker glutenvrij). De mozarella salade was vooral ERG Veel sla. Jammer voor 16,-

Reactie van Friet van Oost:Telefonisch gesproken met Colinda en we zijn er uitgekomen. Bedankt voor de feedback.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was heerlijk, patat was ook nog aardig warm en goed knapperig. Helaas een hele koude hamburger.

Reactie van Friet van Oost:Familie Roelofs gesproken en tot een oplossing gekomen. Bedankt familie Roelofs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top friet!!!

Reactie van Friet van Oost:Dank je wel Wim, tot snel.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd uitstekende kwaliteit en heel lekker! De nieuwe Poké bowls zijn een absolute aanrader.

Reactie van Friet van Oost:Dank je wel Fieke met je fantastische beoordeling.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten, ruime keus, goede service en aardige mensen. Ook vegetarisch en groentegerechten van goede kwaliteit

Reactie van Friet van Oost:Dank je wel Karin voor je mooie beoordeling.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowl met krokante garnalen Veel groente met rijst en heerlijke dressing erbij verpakt in een goede bowl met deksel zodat mocht je wat overhouden het kan opbergen in de koeling Ruime portie

Reactie van Friet van Oost:Dank je wel Marja en super leuk dat je onze Poké-Bowl promoot op je eigen FB, Top!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

genoten van de snacks :) friet was prima

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, snel en warm genoeg nog thuis bezorgd in deze periode.

Reactie van Friet van Oost:Dank je Daan, we doen ons best. Als er verbeter punten zijn dan horen wij dit graag.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd klaar en heerlijke friet!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, as usual

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sashimibowls waren heerlijk. Echt super lekker. Tip: de hamburger enz verpakken in folie zodat ze warm blijven

Reactie van Friet van Oost:Maddy gesproken, goede feedback en nu gaan we kijken hoe we de hamburger beter kunnen verpakken.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Service was snel en netjes. Lekkere friet!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top op de afgesproken tijd! En lekker zoals altijd!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mag ietsje minder zout :)

Reactie van Friet van Oost:We gaan er rekening mee houden. Mocht je weer bestellen dan kan je ook de optie kiezen geen zout, dan weet je het zeker dat het goed gaat.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak weer goed zoals altijd. Helaas klopte iets niet in de bestelling.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service en heerlijke friet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en zelfgemaakte snacks, met liefde bereid

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo Xandra, het was weer prima maar mijn smaak iets teveel olie over de salade. Nog bedankt voor de extra mayo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd erg lekkere friet en vriendelijke mensen!!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service, heerlijke voorgebakken frietjes!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snelle levering

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, leuk en vriendelijk personeel, bestelling op tijd gereed

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

had ik patat van zoete aardappels erbij besteld ?

Reactie van Friet van Oost:Hi Rien, nee dus hahaha. Grelukkig telefonisch met je opgelost.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste friet van Amsterdam! Naar wens doorbakken en heel veel friet voor een goede prijs. De vegetarische zelfgemaakte loempia’s en de vega burger zijn ook altijd favoriet! En altijd vriendelijk personeel :-)

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet van Oost is mijn favoriete snackbar. Heerlijke patat en snacks mmm En de hamburger is meer dan lekker. Ik moet alleen nog een keer een maaltijd uitproberen :) Als je bestelt om zelf af te halen staat je bestelling exact op tijd klaar. Eigenares Xandra is een hartstikke leuke en lieve zakenvrouw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Bestelling kon in 10min gehaald worden; heel fijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk doorbakken frietjes en op tijd klaar!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Berenhap met satesaus werd helaas zonder satesaus geleverd

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top friet, snel en makkelijk te bestellen via eigen website

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en snacks. Wat mij betreft mogen er wel meerdere snacks in 1 zakje, scheelt voor jullie kosten en beter voor het milieu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was zoals altijd heerlijk. Blikje Fanta wat ik had besteld zat er niet bij.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet van Oost is altijd FANTASTISCH! Fijne mensen, goede service en verrukkelijk.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top! Kijk nu weer uit naar de volgende bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet en de hamburgers waren weer top. Altijd smullen bij Friet van Oost!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Na een familie brainstorming zijn wij met elkaar eens dat friet van Oost nog steeds de BESTE frietzaak van Amsterdam is. Lekker krokant goud friet, precies op de juiste dikte gesneden. De friet smaakt naar aardappelen, wat niet vanzelfsprekend is tegenwoordig. Ook niet onbelangrijk: wij hebben de online bestelling geplaatst bijan tegen sluitingstijd...het personeel was al aan het schoonmaken, toch hebben zij alles opnieuw gestart om onze bestelling klaar te maken: TOP! Lekkerste friet en aardigste personeel.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond al klaar toen ik aankwam. Beste friet van Amsterdam Oost!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen (met kleine korting) is echt heel handig - geen wachttijd en snacks lijken eenmaal thuis gekomen nog lekkerder/heter dan bij bezorgen. Bestellen beetje omslachtig omdat je per product veel opties moet vinken. Daarentegen heel bijzonder dat je kunt kiezen voor geen zout en/of extra doorbakken - heerlijk!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkerrrrrr

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst de zalmpasta besteld. Echt heerlijk en zeer ruime portie! De frietjes waren ook weer subliem :-) Bezorger was een zeer vriendelijke jongen. Duimpje omhoog!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste frietbakkers van Amsterdam maken nog steeds de allerlekkerste friet. Ook nu! Weer heerlijk gegeten.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was, zoals we gewend zijn, weer heerlijk. Echter bleek bij thuiskomst dat we twee middel porties hadden mee gekregen in plaats van een grote en een middel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. Snel, goed verzorgd en geweldige bestellijst waardoor je al jwensen mbt je bestelling kunt aangeven.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker zoals gebruikelijk. Soms wel eens een foutje boj de bestelling maar altijd een goede oplossing👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Allerliefste mensen die zorgen voor de allerbeste en -knapperigste friet van Amsterdam!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was geen succes. Broodje hamburger was klef (nat) viel uit elkaar.patat 1 doorgebroken besteld 1 niet doorgebakken besteld. Waren allebei doorgebroken. Broodje kroket zat ook vreemde smaak aan. Vaker gebeurd dat bestelling niet goed is gegaan.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, mooi ruim aanbod vega(n) dingen, goeie service en we komen vooral voor de gezelligheid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De allerlekkerste friet van Amsterdam, ook bij afhaal. Bestelling was precies op tijd klaar en netjes ingepakt. Het personeel super vriendelijk. Beste friet tent ooit!!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede friet en kippetjes, goede service

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en burgers, maar het duurde wel een half uur langer dan de melding via mail aangaf.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse friet en lekkere kip en snelle vriendelijke bezorging. We gaan zeker vaker bestellen

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere friet! Onze kinderen en ik zelf willen geen andere friet meer.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere grove frieten. Zelfgemaakte loempia's waren ook lekker. Werd snel bezorgd na bestellen, maar niet heel warm. 1 kroket ontbrak, evenals de mosterd bij de kroket die er wel bij zat.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, ook ten tijde van corona...

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

I am coming with kids quite often. The kids love the fritjes met frietsaus. The best is that you as well do not get any plastic with your fritjes. All is recycled paper based!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en goede service Lekkerste van 1096 gebied!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top smaak, vers, en smakelijk. Ik betwijfel echter of de bami schijf vegetarisch is zoals beschreven tijdens het bestellen.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer goed. Lekkere friet en heerlijke loempias

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tweede keer dat de bestelling niet klopte... :( Het is dat ze lekkere frietjes hebben. :) Toch dan maar direct zelf controleren volgende keer.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit en lekker. Verse producten en op tijd met de bestelling. Gewoon een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super aardige personeel! Bestelling wad op tijd klaar en wat hebben we genoten. We gaan er zeker vaker komen!!!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet en saus was goed. Helaas een frikandel speciaal met ketchup besteld, maar eentje met curry gekregen. Vergissing.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij thuiskomst bleek de bestelde kaassoufflé te ontbreken. Jammer!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste zoete aardappelfriet van Oost! En een top service!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet en kip

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Producten zagen er prima uit, helaas was alles zeer lauw/koud. Volgens mij waren we het 2de adres op een bezorgroute want dit is nog nooit zo geweest (we wonen dichtbij de friture en heb vaker besteld)

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevaarlijk lekkere verse frieten, geldt ook voor de zelfgemaakte Vietnamese loempia's, jammie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd van lekkere vis, goede aangemaakte sla met heerlijke knapperige patat en ook nog eens een aardige bezorger.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, fijne service!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ECHT de ALLER lekkerste frietjes en snel bezorgd! Voor het eerst de vega runderkroket en de vega frikandel geprobeerd. Boven verwachting! Gaan we vaker doen :-)

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste friet ooit!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker afgehaald, nu voor het eerst laten bezorgen. Kwaliteit goed zoals altijd, kwam warm aan, niet slap. Bezorging op tijd.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld en goede kwaliteit zoals vanouds. Fijn dat het in deze tijd ook online geregeld kon worden. Een iets makkelijkere manier om de bezorgtijde aan te geven zou wel prettig zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo fijn dat jullie ook nu gewoon doorbakken en nog steeds de allerlekkerste friet leveren! Geweldig, mijn dank is wederom groot.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hectische tijden, maar toch een eerlijke review. De zoete aardappelfriet was te donker, waardoor bitter. Twee frikandellen besteld, maar 1 met saus speciaal; beide gekregen met saus (jammer, want 1 was voor kind). Veggie loempia was ook vrij donker en bitter. En bij beide zat geen saus (terwijl er stond dat dit er standaard bij zat). De friet en hamburger waren wel erg lekker.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Eerste keer een bestelling geplaatst, jullie hebben er een vaste klant bij!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet, keurig op tijd gereed

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet wel iets te doorbakken. Authentiek. Goede berehap met prima satesaus. Zo’n friettent is zeldzaam boven de rivieren. Prijzen zijn redelijk. Vriendelijk personeel

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat goede service lekker makkelijk online bestellen

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker doorbakken friet ouwe

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn altijd erg tevreden, echter hadden we deze x(eerste x online) niet de juiste snacks en was het doosje saté saus vergeten. Verder weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle bestelling en klaar toen ik binnen kwam lopen. Enige nadeel van de website is dat er een enorme hoeveelheid keuzes is die je moet maken en scrollen om er bijvoorbeeld mayonaise bij te krijgen. Dit ook omdat er zoveel leuze is die Friet van Oost aanbied. Op zich is de enorme keuze goed, maar maakt de website en het bestelproces hierdoor een beetje ingewikkeld en langdradig. Ik heb besteld via mijn telefoon, maar weet niet of dit ook geldt voor bestelling via de gewone pc.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Had ophaaltijd van 18:30 uur. Was 5 minuten eerder (18:25 uur) en het stond al klaar. Super handig. Echter thuis aangekomen was de friet bijna helemaal afgekoeld. Denk dat het al even klaar stond. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Op afgesproken tijdstip klaar! Heerlijke friet. En betrouwbaar want kreeg geld wat ik te veel had betaald retour! Dank!!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke site, makkelijk te navigeren. Friet was keurig op tijd klaar. Scheelt veel wachttijd ook omdat je vooraf betaald zodat je ook daar niet op hoeft te wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

19:20 besteld en 19:30 opgehaald. Het eten was heerlijk! Mijn visite vond het ook lekker

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste friet in de wijde omtrek. En dan ook nog verkocht door aardige mensen. In een woord: Top!

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De beste friet van Amsterdam!